Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου, 2022

Σε εξέλιξη οι εκλογές για το ΚΙΝΑΛ στα Χανιά (φωτ.)

Σε εξέλιξη βρίσκονται από το πρωί οι εκλογές για την ανάδειξη αρχηγού του ΚΙΝΑΛ και στα Χανιά. Η προσέλευση των μελών του ΚΙΝΑΛ χαρακτηρίζεται ικανοποιητική από τις εφορευτικές επιτροπές.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την οργανωτική επιτροπή τα μέχρι τώρα στοιχεία δείχνουν σημαντική αύξηση στον αριθμό των ψηφισάντων σε σύγκριση με το 2017. Μάλιστα – σύμφωνα πάντα με στοιχεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Χανιών του Κινήματος Αλλαγής- για κάποιες περιοχές όπως το Μάλεμε, ο Ελ. Βενιζέλος, ο Αλικιανός κα. ζητήθηκε επιπλεον εκλογικό υλικό καθώς είχε εξαντληθει΄.

Δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι είναι ήδη μέλη του ΚΙΝΑΛ καθώς κι όσοι επιθυμούν να εγγραφούν ως μέλη ή φίλοι του κόμματος προσερχόμενοι στα εκλογικά κέντρα. Θα πρέπει να συμπληρώσουν την σχετική αίτηση και να ψηφίσουν καταβάλλοντας ως εισφορά 3 ευρώ.

Μπορούν επίσης να ψηφίσουν και 17ρηδες που έχουν γεννηθεί μέχρι 31/12/2004 και είναι εγγεγραμμένοι στους Εθνικούς Εκλογικούς Καταλόγους. Οι αρμόδιοι χειριστές θα αναζητήσουν τα στοιχεία ταυτοποίησης που απαιτεί το πληροφοριακό σύστημα του Υπουργείου Εσωτερικών όπου αναζητά τον εκλογικό αριθμό με τον οποίο και πιστοποιείται ο ψηφοφόρος. Για την ταυτοποίησή απαιτείται αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης. Θα μπορούν να ψηφίσουν και νεωτεροι , π.χ 16ρηδες αφού πέραν των άλλων προσκομίσουν εκτυπωμένο από την εφαρμογή της ΗΔΙΚΑ πιστοποιημένο ΑΜΚΑ.

Υπενθυμίζεται ότι στον Νομό Χανίων τα εκλογικά κέντρα στα οποία θα στηθούν κάλπες στις 5 και 12 Δεκεμβρίου 2021 για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής  είναι :

 

 

φωτ. Ηλίας Κακανος

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα