Τετάρτη, 7 Ιουνίου, 2023

Σε… αχαρτογράφητα ύδατα η Σούπερ Λιγκ 2

Στις αποφάσεις που πρόκειται να λάβει σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο στρέφεται το ενδιαφέρον στην Σούπερ Λιγκ 2. Οπως εν πολλοίς αναμενόταν, η σύμβαση για τα τηλεοπτικά δεν υπεγράφη κι έτσι το ζήτημα περνά στην επόμενη πλέον φάση, που αφορά το τι θα πράξει ο φορέας αυτός καθαυτός, αλλά και οι ομάδες από τη δική τους πλευρά.
Eίναι γεγονός ότι τα πράγματα βρίσκονται σε μία δύσκολη κατάσταση για ό,τι αφορά περισσότερο την προετοιμασία των ΠΑΕ εν όψει της επόμενης χρονιάς, καθώς εκεί που υπό άλλες συνθήκες θα είχαν προχωρήσει αυτή τη στιγμή τον προγραμματισμό τους, εξακολουθεί να παρατηρείται η ασάφεια για το τι θα προκύψει στο συγκεκριμένο ζήτημα. Οι ομάδες όπως έχουν εκφράσει -και σήμερα θα το επαναλάβουν στο πλαίσιο του Δ.Σ.- είναι αποφασισμένες να μην κάνουν πίσω και να διεκδικήσουν αυτά που τους είχαν επισημανθεί όλο τον προηγούμενο καιρό και είναι και ο βασικός λόγος που έγινε η αναδιάρθρωση! Πραγματικά, η υπόθεση περνά πλέον σε… αχαρτογράφητα ύδατα και δεν μπορεί να εκτιμηθεί τίποτα για το τι θα ακολουθήσει.
Η εξέλιξη που καταγράφεται πάντως από την χθεσινή μέρα είναι ότι ο ΑΟΧ/Κισσαμικός απέστειλε εξώδικο στην ΕΡΤ, αλλά και στον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, τους οποίους καλεί εντός των επομένων τριών ημερών να προχωρήσουν σε υπογραφή της σύμβασης, διαφορετικά όπως τονίζεται στο εξώδικο θα προχωρήσει σε κάθε νόμιμη ενέργεια που θα είναι προς τα συμφέροντα της ΠΑΕ. Πρόκειται για μία κίνηση η οποία έρχεται ως συνέχεια ενός άλλου εξώδικου που είχε αποστείλει πριν από λίγες ημέρες ο ΠΑΣ Γιάννινα και το οποίο όπως απεδείχθη ωστόσο δεν απέφερε αποτέλεσμα…


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα