Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Σχολικά γεύματα

«Το 2021 θα έπρεπε να μιλάμε όχι για τα μισθώματα στα κυλικεία αλλά για δωρεάν σχολικά γεύματα» σχολίσε ο δημοτικός σύμβουλος Χανίων της Λαϊκής Συσπείρωσης Χαράλαμπος Λουτσέτης (φωτ.), στη διάρκεια σχετικής συζήτησης στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Χανίων και προσέσεθε: «Ξέρετε τι διαδικασία είναι για μια εργαζόμενη μητέρα, όπως η γυναίκα μου που είναι ιδιωτική υπάλληλος, να προετοιμάσει καθημερινά τρία γεύματα;».
Μια πρόταση που θα μπορούσε να δει σοβαρά ο Δήμος Χανίων, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για την ένταξη των σχολείων του στο σχετικό πρόγραμμα που άλλωστε ήδη “τρέχει” σε περιοχές της υπόλοιπης Ελλάδας.
Εξάλλου, εκτός από οικονομική παροχή, και υποστήριξη στις εργαζόμενες μητέρες, τα σχολικά γεύματα είναι ειδικά σχεδιασμένα ώστε να εμπεδώνονται στους μαθητές σωστές διατροφικές συνήθειες.

Στο 42ο επεισόδιο, προσδοκώντας χαλάρωση μέτρων, ταξιδεύουμε μέχρι τον Καμπανό Σελίνου και γνωρίζουμε την ιστορία του Βενετσιάνου Άρχοντα Σταμπούζου και περιμένουμε να ανοίξουν οι κινηματογράφοι για να παρακολουθήσουμε την πρεμιέρα του James Bond!

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες