Δευτέρα, 2 Οκτωβρίου, 2023

Σ. Σακοράφα: «Οχι μετεκλογικές συνεργασίες»

»Στήριξη επαγγελματιών – εμπόρων

Απέκλεισε το ενδεχόμενο μετεκλογικής συνεργασίας η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας του “ΜεΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη”, Σοφία Σακοράφα, σε συνέντευξη Τύπου  στα Χανιά.
Παράλληλα, εξέφρασε τη στήριξή της στον κλάδο των επαγγελματιών, βιοτεχνών και εμπόρων, στήριξη που θα συνεχιστεί και μετεκλογικά, όπως είπε.
Η κα Σακοράφα έδωσε τη συνέντευξη αμέσως μετά από συνάντησή της με την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων.
Κατά τη συνάντηση οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας ενημέρωσαν την κα Σακοράφα για ζητήματα του κλάδου με την ίδια να δηλώνει, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου:
«Ο κλάδος των βιοτεχνών – εμπόρων είναι ένας πυλώνας πολύ σημαντικός για την ελληνική οικονομία. Τους αναλύσαμε βεβαίως τα καίρια θέματα τα οποία θα βοηθήσουν περαιτέρω και στην κατανόση των προγραμμάτων και των προτάσεων που εμείς έχουμε αλλά και πως μπορούν να βοηθήσουν τον ίδιο τον κλάδο».
Η κα Σακοράφα εξήγησε ότι «το πολυσυζητημένο πρόγραμμα “Δήμητρα” αφορά το θέμα των συναλλαγών μέσω των ηλεκτρονικών πληρωμών» ενώ σημείωσε ότι ενημέρωσε τους επαγγελματίες και για «το θέμα του “Οδυσσέα” το οποίο αφορά τα κόκκινα δάνεια και το πρόβλημα που δημιουργείται στις περισσότερες επιχειρήσεις οι οποίες χρωστούν αλλά και στους ιδιώτες βεβαίως και το πώς μπορούν να διασφαλίσουν τις περιουσίες τους και τo μέλλον των επιχειρήσεών τους».
Η κα Σακοράφα τόνισε ότι «υποσχεθήκαμε ότι και μετεκλογικά θα είμαστε κοντά τους».

Απαντώντας σε ερώτηση για το θέμα των συνεργασίων ξεκαθάρισε:
«Μετά τις εκλογές, όχι, δεν θα είμαστε σε καμία διαδικασία συζήτησης διότι εμείς δεν είμαστε της λογικής μετά τις εκλογές να συζητάμε για να μοιράζουμε καρέκλες και υπουργικές θέσεις. Δεν μας αφορά καθόλου».
Να σημειώσουμε ότι η κα Σακοράφα έκανε ιδιαίτερη αναφορά στους υποψήφιους βουλευτές του ΜεΡΑ25 στον νομό Χανίων: Αθηνά Γιαννουλάκη, Γιάννη Πατρελάκη, Μυρτώ Πασχαλίδη, Νίκο Τζάρα, Ντόρις Χακίμ και Βιργινία Τσιχλάκη, καθώς και στην Αλεξάνδρα Κασσίμη (ψηφοδέλτιο επικρατείας).


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα