Πέμπτη, 3 Δεκεμβρίου, 2020

Ριζική ανακαίνιση για το ξενοδοχείο “Αρκάδι”

Σε διαδικασία πλήρους ανακαίνισης βρίσκεται το Ξενοδοχείο “Arkadi” στο κέντρο των Χανίων, στην πλατεία 1866.
Όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση, «το μοντέρνο 3* ξενοδοχείο θα ανανεώσει πλήρως την όψη του, τόσο στα 64 δωμάτια. όσο και στους κοινόχρηστους χώρους. Το έργο της ανακαίνισης ξεκίνησε ήδη με γοργούς ρυθμούς και εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθεί πλήρως τον Μάιο του 2021, όπου και το ξενοδοχείο θα ανοίξει τις πόρτες του ξανά στους πελάτες».
Ο στόχος της ανακαίνισης είναι «η πλήρης ανανέωση των δωματίων και στους 5 ορόφους, τόσο από άποψη αισθητικής και διακόσμησης, όσο και λειτουργικά, με την προσθήκη σύγχρονων ανέσεων και έμφαση στη τεχνολογία. Τα minimal διακοσμημένα δωμάτια θα προσφέρουν τις όλες τις βασικές ανέσεις, όπως ένα λειτουργικό μπάνιο, άνετα κρεβάτια, καλή και γρήγορη σύνδεση με το Internet, mini bar, room service, smart TV με δορυφορικά κανάλια και usb media player.
Τα δωμάτια μπορούν να φιλοξενήσουν έως και τρεις επισκέπτες με δυνατότητα για θέα στην Παλιά Πόλη των Χανίων, ενώ πλέον θα υπάρχει η δυνατότητα connecting rooms».
Επίσης, «οι κοινόχρηστοι χώροι θα αλλαχτούν πλήρως και θα προστεθεί μία σύχρονη και λειτουργική υποδοχή για την εξυπηρέτηση των πελατών και ένα άνετο lobby για την εξυπηρέτηση μεγάλων γκρουπ.
Ο χώρος του εστιατορίου θα ανακατασκευαστεί πλήρως και θα παρέχει τη δυνατότητα τόσο πρωινού όσο και λοιπών γευμάτων κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ιδιαίτερη σημασία θα δοθεί στη παρουσίαση του πρωινού και την ποιότητα των γευμάτων, ενώ η προώθηση των τοπικών προιόντων και της θρεπτικής αξίας αυτών θα βρίσκετε στο επίκεντρο. Παράλληλα, θα δοθεί προσοχή στους πελάτες με διατροφικές ιδιαιτερότητες.
Ο ημιόροφος, θα διαμορφωθεί σε ένα ξεχωριστός χώρος χαλάρωσης όπου οι πελάτες θα μπορούν να απολαύσουν καφέ, σνακ ή ποτό».
Σε γραπτή δήλωσή του, ο Διευθύνων σύμβουλος της Αφοι Μπιτσάκη Τουριστικές Επιχειρήσεις ΑΕ, σημειώνει: «Είμαστε πολύ αισιόδοξοι για το έργο και η εκτίμησή μας είναι ότι θα ολοκληρωθεί επιτυχώς εντός του χρονοδιαγράμματος. Το ξενοδοχείο Arkadi έχει εξαιρετική τοποθεσία και πιστεύουμε ότι η ανακαίνιση αυτη θα ενθουσιάσει τους πελάτες μας και θα αναβαθμίσει σημαντικά τις υπηρεσίες μας».

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες