Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023

“Ράλι Ακρόπολις”… στη λεωφόρο Καζαντζάκη

Ικανότητες οδηγού που προετοιμάζεται για να συμμετάσχει στο “Ράλι Ακρόπολης” θα πρέπει να έχουν όσοι κινούνται στη Λεωφόρο Καζαντζάκη στο Βαμβακόπουλο, ειδικά στο τμήμα από τη Μοναχή Ελιά μέχρι τον κόμβο της Εθνικής. Λακκούβες, μπαλώματα, κάθετες τομές σε διάφορα σημεία κάνουν την οδήγηση μια καθόλου… ενδιαφέρουσα εμπειρία.
Η Περιφέρεια Κρήτης που έχει την ευθύνη για τη συντήρηση του οδικού δικτύου θα πρέπει να επισπεύσει τις διαδικασίες ασφαλτόστρωσης του συγκεκριμένου τμήματος !


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

2 Comments

  1. Και για να περάσει κάποιος απέναντι σε οποιοδήποτε σημείο της, πρέπει να έχει δεξιότητες ακροβάτη και ταχύτητα αίλουρου, από τα αυτοκίνητα/μηχανές που τρέχουν πάντα χωρίς να κόβουν ταχύτητα για τίποτα…

  2. Τώρα που θα ανοίξουν πάλι τα σχολεία και θα έχει τ περισσότερη κίνηση θα είναι χειρότερο και ένα μεγάλο πρόβλημα είναι που θα πηγαινοέρχονται παιδιά γυμνασίου λυκείου με το λεωφορείο τα οποία περνούν απέναντι και κινδυνεύουν καθημερινά και αν κάποιος παραπονεθεί η απάντηση είναι ότι σε ένα τέτοιο δρόμο φανάρια δεν μπορεί να βάλουν και ότι αφορά την περιφέρεια Ηρακλείου!!
    ….περιμένουν να γίνει ατύχημα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα