Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου, 2021

“Βαρύ” κλίμα στις τάξεις της τοπικής Αστυνομίας

Τα τελευταία γεγονότα στα Χανιά (γάμοι, πανηγύρια) και η στάση της αστυνομίας απασχόλησαν την έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Χανίων, που βρισκόταν σε εξέλιξη μέχρι χθες βράδυ.
Στη συνεδρίαση συμμετείχε και ο Α ‘ υποδιευθυντής κ. Μαστραντωνάκης, με το κλίμα να είναι βαρύ στην τοπική αστυνομία μετά τα γεγονότα του περασμένου σαββατοκύριακου στο γάμο στον Αποκόρωνα και στο πανηγύρι στη Δ.Ε. Μουσούρων.
«Λόγω των τελευταίων γεγονότων που έλαβαν χώρα στην Περιφέρεια των Χανίων, καλέσαμε να είναι παρόντες ο Διευθυντής Αστυνομίας Χανίων Ταξίαρχος κ. Λυμπινάκης Γεώργιος καθώς και όλοι οι εμπλεκόμενοι στις επιχειρήσεις επικεφαλής αξιωματικοί», ανέφερε σχετική πρόσκληση στη συνεδρίαση. Επίσης κλήθηκαν αστυνομικοί οι οποίοι συμμετείχαν και αυτοί στις εν λόγω επιχειρήσεις.
«Η Ένωσή μας οφείλει να έχει μια ολοκληρωμένη άποψη των γεγονότων πριν την πραγματοποίηση των ενεργειών της. Άλλωστε είναι εύκολη διαδικασία η έκδοση μιας ανακοίνωσης αλλά ουσιαστική σημασία έχουν οι ενέργειες που θα εγείρει ένα Σωματείο εάν διαπιστωθούν ποινικές ή πειθαρχικές ενέργειες κατά των μελών του», σημειώνεται.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα