Παρασκευή, 7 Οκτωβρίου, 2022

“Καμπανάκι” γιατρών και νοσηλευτών για το Νοσοκομείο Χανίων

Για σοβαρά κενά σε ιατρονοσηλευτικό προσωπικό που οδηγούν σε “κατάρρευση” το νοσοκομείο έκαναν λόγο οι εργαζόμενοι του Νοσοκομείου Χανίων, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν το μεσημέρι της Παρασκευής, με αφορμή την απόφαση για ” συνλειτουργία” των δύο χειρουργικών κλινικών.

Στη συνέντευξη Τύπου μίλησαν εκπρόσωποι του σωματείου Εργαζομένων και της Ένωσης Γιατρών ΕΣΥ Χανίων και γιατροί από τις κλινικές, περιγράφοντας “εξοντωτικές” συνθήκες εργασίας λόγω έλλειψης προσωπικού, ενώ υπογράμμισαν το γεγονός ότι οι όποιες προκηρύξεις βγαίνουν συχνά αποβαίνουν άγονες καθώς οι οικονομικές απολαβές είναι πολύ χαμηλές και οι συνθήκες εργασίας πολύ σκληρές με συνέπεια να μην έρχονται νέοι γιατροί κι άλλοι να παραιτούνται.

 

Αναλυτικό ρεπορτάζ στα Χανιώτικα νέα του Σαββάτου

 


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

1 Comment

  1. Κανετε ένα σωρό αρθρα για οποιαδήποτε ανοησία. Αυτό το θέμα που μας αφορα όλους, το αναφέρετε στα Χανιώτικα νέα σε 2 παραγράφους γιατι? ποιους δε θέλετε να κακοκαρδίσετε? Τόσα πράγματα είπαν οι γιατροι, οτι εχουν μείνει με το 30-50% του προσωπικου, κτλ και εσεις το μονο που καταφέρατε είναι να γράψετε γενικολογίες και να βάλετε σε εισαγωγικά το εξοντωτικές ωρες και την πραγματική κατάρρευση του νοσοκομείου? Μετά μην αναρωτιέστε γιατι ψαχνουμε αλλου να μάθουμε νέα που μας αφορούν!

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα