Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2023

Ψηφίζουμε και για τα Χανιά

Αυτονόητο είναι πως η συμμετοχή όλων μας στις εκλογές είναι επιβεβλημένη για να ορίσουμε
-στο βαθμό που μπορούμε τουλάχιστον- τις τύχες της χώρας μας.
Η οικονομία παραμένει πάντοτε ο “πρωταγωνιστής”. Είναι άλλωστε “αριστοτελικά” ταυτισμένη με την πολιτική και με τον μεγάλο φιλόσοφο δεν τα “έβαλε” βλέπετε ούτε και ο Μαρξ…
Κόμματα πολλά, υποψήφιοι ακόμα περισσότεροι. Θέσεις για την οικονομία που διαφέρουν άλλες λιγότερο, άλλες περισσότερο. Ρεαλιστικές, ριζοσπαστικές, ουτοπικές. Τα πάντα διαβάσαμε (και) σε ετούτη την εκλογική περίοδο. Μαζί με όλους τους άλλους Έλληνες πολίτες θα επιλέξουμε το διαχειριστικό σχέδιο που θεωρούμε το καλύτερο για την επόμενη τετραετία.

Η υποψήφια βουλευτής Χανίων κάνει απολογισμό του κυβερνητικού έργου και απευθύνει κάλεσμα στους πολίτες να στηρίξουν την προσπάθειά της

Δεν είναι όμως μονάχα αυτό. Ζούμε, βλέπετε, σε ένα τόπο που, χωρίς υπερβολή, κάθε μέρα αντιμετωπίζει και μια νέα πρόκληση· αναπτυξιακή, περιβαλλοντική κ.λπ.
Σε ένα νησί που κατά γενική ομολογία, έχει την ευκαιρία να αλλάξει ριζικά τα επόμενα χρόνια. Το αν η αλλαγή αυτή θα είναι προς το καλύτερο, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τους ανθρώπους στους οποίους θα αναθέσουμε να μας εκπροσωπήσουν στη βουλή.
Τα κριτήρια είναι νομίζω πάρα πολύ απλά. Τιμιότητα, εργατικότητα, αξιοσύνη. Και τέτοιοι άνθρωποι, υπάρχουν σε όλο το πολιτικό φάσμα.
Βρείτε λοιπόν τις Χανιώτισσες και τους Χανιώτες που θα δουλέψουν για τον τόπο μας και… σταυρώστε τους.

Ο υποψήφιος βουλευτής Χανίων παρουσιάζει θέσεις – σημεία της κυβερνητικής πρότασης του ΣΥΡΙΖΑ


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα