Προβολή του μπαλέτου “Giselle” του Marius Petipa από το Royal Ballet, τον διασημότερο θίασο μπαλέτου της Μεγάλης Βρετανίας, με έδρα τη Royal Opera House στο Covent Garden του Λονδίνου θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα στις 9:15μ.μ. στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου, Μεγάλο Αρσενάλι.
Η “GISELLE” παραμένει ένα από τα πιο αγαπημένα ρομαντικά μπαλέτα όλων των εποχών. Η ιστορία συνδυάζει ένα μαγευτικό μίγμα από ανθρώπινα πάθη, υπερφυσικές δυνάμεις και την υπερβατική δύναμη της αυτοθυσίας. Αυτή η παραγωγή του Sir Peter Wright συλλαμβάνει την ατμόσφαιρα του ρομαντικού μπαλέτου, ιδιαίτερα στην τελειότητα της “λευκής πράξης του” με αέρινες κόρες που πλανιούνται στο δάσος σε θεαματικούς σχηματισμούς – μια από τις πιο φημισμένες σκηνές του corps de ballet.
Γενική Είσοδος: 15€.
Φοιτητικό / Ανεργοι / Παιδιά κάτω των 15 ετών: 10€.
Ορχήστρα της Royal Opera House.
Χορογραφία: Marius Petipa σύμφωνα με τους Jean Coralli και Jules Perrot.
Μουσική: Pyotr Il’yich Tchaikovsky.
Σκηνοθεσία: Peter Wright.
Διεύθυνση ορχήστρας: Adolphe Adam.
Σκηνικά: John MacFarlane.
Τα Χανιώτικα Νέα συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Journalism Trust Initiative (JTI) των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα, έχοντας συμπληρώσει και δημοσιεύσει την Αναφορά Διαφάνειας. Η Πρωτοβουλία JTI είναι ένα διεθνές πρότυπο και έχει ως στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κοινού στα ΜΜΕ μέσω της ανάδειξης και προώθησης της αξιόπιστης δημοσιογραφίας,
Συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία αυτή, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και να προάγουμε την αξιοπιστία και την ηθική στη δημοσιογραφία. Με αυτόν τον τρόπο, στηρίζουμε τις βασικές αρχές της ελευθερίας του τύπου και της δημοκρατίας, προσφέροντας στους πολίτες έναν αξιόπιστο πυλώνα πληροφόρησης.