Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Πρωτοποριακή δράση ενημέρωσης τα “Κέντρα Κοινότητας”

Μια νέα δομή, τα “Κέντρα Κοινότητας”, λειτουργεί ήδη με τη συνεργασία των Δήμων Πλατανιά, Κισσάμου, Αποκορώνου και μέσα από αυτήν δίνεται η ευκαιρία σ’ ενδιαφερόμενους γονείς να παρακολουθήσουν ημερίδες με διάφορα επιμορφωτικά θέματα.
Πρόκειται για μια πρωτοποριακή δομή, η οποία χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Κρήτης και αφορά Δήμους με πληθυσμό άνω των 10.000 κατοίκων.
Αναφορά στα “Κέντρα Κοινότητας” έκαναν κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου -η οποία δόθηκε σε αίθουσα του Πνευματικού κέντρου Χανίων- οι δήμαρχοι Πλατανιά και Κισσάμου, Γιάννης Μαλανδράκης και Θεόδωρος Σταθάκης, αντίστοιχα και η αντιδήμαρχος Δήμου Αποκορώνου, Αργυρώ Μπενάκη.
Οι τρεις ομιλητές τόνισαν τη σημασία που έχουν τα “Κέντρα Κοινότητας”, διευκρινίζοντας ότι οι ημερίδες -συμβουλευτικές και ενημερωτικές- θα φιλοξενούνται στα Δημαρχεία κάθε Δήμου, ενώ η διάρκειά τους θα είναι μέχρι τον Μάιο του 2019.
Όπως αναφέρθηκε, μέσω του “Κέντρου Κοινότητας” που θα λειτουργεί σε καθένα από τους τρεις Δήμους, θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να ενημερώνονται για τα θέματα που θ’ αφορά κάθε μια ημερίδα, τον τόπο και τον χρόνο που θα γίνεται και να δηλώνουν συμμετοχή
Τέλος, υπογράμμισαν ότι επιβεβαιώνεται η άποψη πως όταν επιτυγχάνεται διαδημοτική συνεργασία, είναι πολύ πιο αποτελεσματική από οποιαδήποτε άλλη δράση.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες