Κυριακή, 29 Νοεμβρίου, 2020

Πρώτη κοινή συνέντευξη για τον Γρ. Αρχοντάκη και την Ν. Αγγελάκη

Στα κριτήρια που τους οδήγησαν στην απόφαση της συμπόρευσης στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές αναφέρθηκαν κατά την διάρκεια κοινής συνέντευξης τύπου ο Γρηγόρης Αρχοντάκης και η Νάνσυ Αγγελάκη.

Όπως ανακοινώθηκε κατά την διάρκεια της συνέντευξης, επικεφαλής της παράταξης «Μαζί για τα Χανιά της Επόμενης Μέρας» θα είναι ο Γρηγόρης Αρχοντάκης.

Ο κ. Αρχοντάκης αναφέρθηκε στα «πολλά και σημαντικά κοινά στοιχεία που έχουμε με την κα Αγγελάκη» και όπως τόνισε χαρακτηριστικά αυτά αφορούν «κυρίως στον κοινό προγραμματικό λόγο, στο ότι κανένας εκ των δύο δεν είχε “δεσμεύσεις” στο ότι στις θέσεις που υπηρετήσαμε ήμασταν αποτελεσματικοί» και ότι τους ενώνει η θέληση να αναστρέψουν την κακή πορεία που όπως είπε έχουν τα Χανιά.

Από τη μεριά της η κα Αγγελάκη μίλησε για κοινή απόφαση όλης της δημοτικής της ομάδας για συμπόρευση και για δυνατότητες του νέου σχήματος να δώσει λύσεις στα μεγάλα προβλήματα της πόλης .

 

«Συνεχίζω το έργο του Μ.Σκουλακη» ανέφερε η Νάνσυ  Αγγελάκη  απαντώντας  σε ερώτηση των “Χανιώτικων νέων”  για το αν ο Μανώλης Σκουλάκης ως πρώην επικεφαλής της παράταξης, ήταν θετικός στην συμπόρευση της με τον κ. Αρχοντάκη, ενώ από την πλευρά του, ο Γρηγόρης Αρχοντάκης μίλησε με θερμά λόγια για το Μανώλη Σκουλακη και επισήμανε ότι επί δημαρχίας του πήρε τους Αγίους Αποστόλους και γκρέμισε το παλιό νοσοκομείο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες