Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Πρόστιμα σε Χανιά και Ηράκλειο για κοινωνική εκδήλωση και “σπάσιμο” της καραντίνας

Ακριβά πλήρωσε την απόφαση να διοργανώσει τραπέζι στο σπίτι του ένας Χανιώτης στον οποίο επιβλήθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ από την ΕΛ.ΑΣ, ενώ 10 πρόστιμα 300 ευρώ έκαστο για άσκοπες μετακινήσεις βεβαιώθηκαν και στους 10 παρευρισκόμενους στο σπίτι.

Πολλά πρόστιμα επιβλήθηκαν και στο Ηράκλειο καθώς υπενθυμίζεται ότι από το Σάββατο ο δήμος Ηρακλείου έχει χαρακτηριστεί ως “κόκκινος”.

Αρχικά σε ελέγχους της ΕΛ.ΑΣ. διαπιστώθηκε ότι δύο πολίτες είχαν “σπάσει” την καραντίνα στην οποία ήταν μετά από εισήγηση του ΕΟΔΥ. Στον καθένα πολίτη βεβαιώθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ.

Πρόστιμο 3.000 ευρώ βεβαιώθηκα σε ιδιοκτήτη κρεοπωλείου στο Ηράκλειο για παράβαση που αφορά στο ωράριο λειτουργίας ενώ για τον ίδιο λόγω επιβλήθηκε πρόστιμο 10.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη επιχείρησης με κατεψυγμένα προϊόντα. Στις δύο επιχειρήσεις επίσης επιβλήθηκε 15 μέρες αναστολή.

Τέλος συνολικά στην Κρήτη για μη χρήση μάσκας βεβαιώθηκαν 14 πρόστιμα, εκ των οποίων 3 στα Χανιά, 2 στο Ρέθυμνο, 6 στο Ηράκλειο, 2 στο Λασίθι και 1 επί του ΒΟΑΚ.

Για άσκοπες μετακινήσεις συνομιλά διαπιστώθηκαν 75 παραβάσεις εκ των οποίων 8 στα Χανιά, 13 στο Ρέθυμνο, 42 στο Ηράκλειο, 9 στο Λασίθι, 3 στον ΒΟΑΚ.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες