Δευτέρα, 27 Μαρτίου, 2023

Πρόσθετη επιβάρυνση για το Ακρωτήρι

Κύριε διευθυντά,
Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Χανίων για το θέμα της κατασκευής του καταφυγιου ζώων στο Ακρωτήρι ζήσαμε το θέατρο του παραλόγου.
Η δημοτική αρχή με αντιδημοκρατικό και ανήθικο τρόπο, κατά την διάρκεια μιας ντροπιαστικής διαδικασίας, έφερε προς ψήφιση το θέμα στις 4:30 τα ξημερώματα! Με οριακή πλειοψηφία 17 υπερ – 16 κατά (17 υπέρ σε 36 παρόντες). Άξιοι συμπαραστάτες της δημοτικης αρχής τα μέλη της παράταξης του κ. Δαμιανάκη που πλην ενός ψήφισαν όλοι υπερ, αλλά και τα γνωστά πολιτικά “δεκανίκια” (παρατάξεις Βάμβουκα και Σαρρή) όπου ψήφισαν αποχή για να αβαντάρουν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.
Μετά λύπης διακρίνω ότι η δημοτική αρχή και ο αρμόδιος αντιδήμαρχος δεν έχουν κανέναν σχεδιασμό για τα αδέσποτα ζώα, που για εμάς τους φιλόζωους, είναι ένα θέμα που μας αγγίζει ιδιαίτερα. Η κατασκευή του καταφυγίου ζώων στο Καμπάνι Ακρωτηρίου είναι απλά μία επικοινωνιακή φωτοβολίδα και τίποτα παραπάνω.
Το Ακρωτήρι είναι ήδη μια πολύ επιβαρυμένη περιοχή με στρατιωτικες βάσεις, δεξαμενές καυσίμων, σκουπίδια, λατομεία κ.α και απορώ με ποια διαδικασία έγινε η επιλογή της περιοχής. Γιατί δεν ενημερώθηκαν οι πρόεδροι των τοπικών κοινοτήτων και οι κάτοικοι ώστε μέσα από δημόσια διαβούλευση να βρεθεί μια λύση;
Κυρίες και κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι ή στραβά είναι ο γυαλός ή στραβά αρμενίζετε…

Κυριάκος Παινεσάκης,
κάτοικος Στερνών Ακρωτηρίου


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα