Παρασκευή, 9 Ιουνίου, 2023

Προσοχή, υψηλές θερμοκρασίες στο φαράγγι της Σαμαριάς

Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών που αναμένονται για την Κυριακή 19 Ιουνίου, η Δ/νση Δασών Χανίων συνιστά στους επισκέπτες του Εθνικού Δρυμού Σαμαριάς να είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία τους. Κυρίως όσον αφορά στους μακρινούς επισκέπτες προτείνει να φροντίσουν ώστε να επισπεύσουν τυχόν διέλευσή τους.

Υπενθυμίζεται πως συνθήκες καύσωνα αναμένεται να επικρατήσουν το Σαββατοκύριακο σε όλη τη χώρα με την πρόγνωση της ΕΜΥ να κάνει λόγο για θερμοκρασίες έως 41 βαθμούς στην ηπειρωτική Ελλάδα και έως 37 στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.
Με ανακοίνωσή του, ο Δήμος Χανίων, «έπειτα από το Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού, που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (Ε.Μ.Υ.), προειδοποιώντας ότι υψηλές θερμοκρασίες θα καταγραφούν από το Σάββατο 18 έως και την Κυριακή 19/6/2016, καλεί τους πολίτες και ιδιαίτερα αυτούς, που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αυτές τις ημέρες και να λαμβάνουν όλα τα αναγκαία μέτρα προφύλαξης, σύμφωνα με τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας (www.civilprotection.gr)».

 


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα