Παρασκευή, 24 Μαρτίου, 2023

Προσφορά αγάπης από τα παιδιά του Ορίζοντα για τα παιδιά του ΚΗΦΑΠ

Τα έσοδα από το σημερινό Πασχαλινό Παζάρι Αγάπης του πρόκειται να προσφέρει ο “Ορίζοντας” στο ΚΗΦΑΠ Μεγαλόχαρη για τις ανάγκες των παιδιών του Κέντρου. Πρόκειται για μια ένδειξη αλληλεγγύης και συμπαράστασης με αφορμή την σημερινή Παγκόσμια Ημέρα Ενημέρωσης και Ευαισθητοποίησης για τον αυτισμό.
Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του «Ορίζοντα», « κάθε χρόνο στις 2 Απριλίου γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού. Φέτος ο Σύλλογος «Ορίζοντας» γιορτάζει μαζί με το ΚΗΦΑΠ «Μεγαλόχαρη»! Σε ένδειξη αλληλεγγύης και συμπαράστασης, τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν από το Πασχαλινό Παζάρι Αγάπης του «Ορίζοντα» θα διατεθούν για τις ανάγκες του Κέντρου Ημερήσιας Φροντίδας Αυτιστικών Παιδιών «Μεγαλόχαρη».
Τη Μ. Δευτέρα 2 Απριλίου 2018 στην οδό Τσουδερών 38 Α (πίσω από το 1ο Γυμνάσιο) από τις 9:00 έως τις 21:00, διάλεξε τα πασχαλινά σου δώρα από το Παζάρι Αγάπης του «Ορίζοντα» και στήριξε κι εσύ τα παιδιά της «Μεγαλόχαρης»!!
Θα βρείτε χειροποίητες λαμπάδες, στεφάνια, πασχαλινές συνθέσεις, κάρτες, γλυκά, κούπες, παιχνίδια και άλλα πολλά για τους αγαπημένους σας».

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Παράλληλα με το Πασχαλινό Παζάρι Αγάπης του «Ορίζοντα» που λειτουργεί στην οδό Τσουδερών 38Α από τις 19/3 ως τις 7/4, ο Σύλλογός μας θα πραγματοποιήσει και τις ακόλουθες πασχαλινές δράσεις:
Την Μ. Τετάρτη στις 11 το πρωί, καλούμε τους μικρούς μας φίλους να συμμετέχουν στο Εργαστήρι Κατασκευής Πασχαλινής Λαμπάδας και Κάρτας. Το εργαστήρι αυτό πραγματοποιείται από τους εθελοντές μας εδώ και 16 χρόνια, από την πρώτη χρονιά λειτουργίας του Συλλόγου και οι λαμπάδες που κατασκευάζονται αποστέλλονται στα παιδιά της Μονάδας Μεταμοσχεύσεων του Νοσ/μείου “Αγ. Σοφία” που θα περάσουν το Πάσχα νοσηλευόμενα, είτε γιατί έχουν ήδη μεταμοσχευθεί, είτε γιατί είναι σε διαδικασία μεταμόσχευσης, προσωπικά σε κάθε παιδί ανάλογα την ηλικία και το φύλο. Το εργαστήρι θα γίνει στον πεζόδρομο της οδού Τσουδερών έξω από το χώρο του παζαριού.
Τη Μ. Πέμπτη στις 12, θα πραγματοποιηθεί πασχαλινό Κυνήγι Θησαυρού με θέμα “Τα Ρούχα του Ιούδα”. Οι μικροί και μεγάλοι φίλοι μας που θα συμμετέχουν, θα κληθούν να λύσουν γρίφους οι οποίοι θα τους οδηγήσουν στα σημεία του ιστορικού κέντρου της πόλης όπου βρίσκονται κρυμμένα τα ρούχα του Ιούδα. Ένα διασκεδαστικό, εκπαιδευτικό και γιορταστικό παιχνίδι, χωρίς ρεκόρ και κατατάξεις αλλά με πασχαλινή επιβράβευση όλων των συμμετεχόντων. Η αφετηρία θα είναι ο χώρος του παζαριού και οι συμμετοχές θα ξεκινήσουν στις 11.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα