Δευτέρα, 17 Ιανουαρίου, 2022

Προμήθεια tablets από τον Δήμο Καντάνου – Σελίνου για τους μαθητές

Την Tρίτη 1η Δεκεμβρίου 2020 η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Καντάνου-Σελίνου προχώρησε στην προμήθεια πενήντα (50) tablets και πέντε (5) laptops από ιδίους πόρους για την κάλυψη των αναγκών της εξ΄ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «οι ηλεκτρονικές συσκευές παραδόθηκαν από την Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής κυρία Κωστούλα Λουράκη στους Διευθυντές των δημοτικών σχολείων του Δήμου μας και στην συνέχεια οι διευθυντές των σχολείων θα τις διαθέσουν για προσωρινή χρήση σε μαθητές, με κοινωνικά και άλλα κριτήρια, βάση της υπ΄αριθμ. Φ.7/57620/Δ1/18-05-2020 εγκυκλίου «Οδηγίες για παράδοση/παραλαβή ηλεκτρονικών συσκευών στις σχολικές μονάδες Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης».
Κατά την παραλαβή οι γονείς θα συμπληρώνουν υπεύθυνη δήλωση ότι δεν διαθέτουν αντίστοιχο ηλεκτρονικό μέσω (Η/Υ, τάμπλετ ή λάπτοπ) για την παρακολούθηση των διαδικτυακών μαθημάτων, ενώ παράλληλα θα υπογράφουν με αριθμό ταυτότητας.
Κατά την τελετή παράδοσης των ηλεκτρονικών συσκευών η Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, κυρία Λουράκη, τόνισε ότι: «σε αυτή την δύσκολη για όλους μας συγκυρία πρέπει να σταθούμε δίπλα στα παιδιά και να στηρίξουμε με κάθε τρόπο την εκπαίδευσή τους. Εύχομαι να βγούμε πιο δυνατοί από αυτή την δοκιμασία και ενωμένοι.
Καλή δύναμη στους εκπαιδευτικούς και τα παιδιά μας!»

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα