Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023

Προκρίσεις για “πέντε” στην προεθνική ομάδα κανόε καγιάκ σπριντ

Εξαιρετικά αποτελέσματα κατάφεραν να πετύχουν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο 1ο τεστ αξιολόγησης που διεξήχθη την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στον Σχοινιά, καθώς πέντε από αυτούς εξασφάλισαν την πρόκριση στην προεθνική ομάδα κανόε καγιάκ σπριντ!

Όπως σημειώνει ο ίδιος ο ΝΟΧ, χάρη στις εξαιρετικές τους εμφανίσεις, τρία αγόρια, οι Νικόλαος Διακάκης, Ομηρος Μοστιτσόγλου και Κωνσταντίνος Μοστιτσόγλου και δύο κορίτσια, οι Ευτυχία Αλεξανδράκη και Αικατερίνη Κισσαμιτάκη, κατάφεραν να επιλεγούν στην προεθνική ομάδα.

Να σημειωθεί δε ότι μετά το πέρας των προκρίσεων, οι Ομηρος και Κωνσταντίνος Μοστιτσόγλου παρέμειναν σε καμπ προετοιμασίας το οποίο θα διαρκέσει μέχρι και την προσεχή Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του προπονητή κανόε καγιάκ του ΝΟ Χανίων, Μανώλη Αγγελάκη:

«Τα συνολικά αποτελέσματα δείχνουν ότι η ομάδα μας φέτος θα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Η προσθήκη των τριών αθλητών από τον Πόρο (αδέρφια Μοστιτσόγλου και ο Νίκος Κρίκωνας), οι οποίοι βρίσκονται κάτω από την καθοδήγηση του προπονητή, Αντώνη Λαδά, ενισχύουν σημαντικά τον Ναυτικό Ομιλο, καθώς αναμένεται να έχουμε παρουσία σε όλες σχεδόν τις αγωνιστικές κατηγορίες, διεκδικώντας τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα. Οι επόμενες προκρίσεις που θα πραγματοποιηθούν στις 8 Απριλίου στις αποστάσεις των 200, 500 και 1000μ. θα συμμετέχουν όλοι οι αθλητές που ήταν τώρα στον Σχοινιά, καθώς και ο Μανούσος Ξυρουχάκης, ο οποίος δεν συμμετείχε στις πρώτες προκρίσεις λόγω ασθενείας. Συγχαρητήρια σε όλους και όλες για τα αποτελέσματα που έφεραν και την προσπάθεια που κατέβαλαν. Συνεχίζουμε. Τα καλύτερα έρχονται!», καταλήγει ο Μαν. Αγγελάκης.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Στην αποστολή συμμετείχαν οι Αναστάσιος Μελεμενής, Νικόλαος Διακάκης, Ομηρος Μοστιτσόγλου, Κων/νος Μοστιτσόγλου, Νικόλαος Κονταξάκης, Νικόλαος Νάκης, Ευτυχία Αλεξανδράκη, Αικατερίνη Κισσαμιτάκη και Μαρινίκη Κουκλινού.

Τα αποτελέσματα τους είχαν ως εξής:

Στην κατηγορία έφηβων: 1ος Μοστιτσόγλου Ομηρος, 2ος Μοστιτσόγλου Κων/νος, 3ος Διακάκης Νικόλαος, 12ος Νάκης Νικόλαος, 15ος Κονταξάκης Νικόλαος

Στην κατηγορία νεανίδων: 2η Αλεξανδράκη Ευτυχία, 4η Κισσαμιτάκη Αικατερίνη, 5η Κουκλινού Μαρινίκη

Στην κατηγορία ανδρών: 7ος Μελεμενής Αναστάσιος

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές Μανώλης Αγγελάκης και Αντώνης Λαδάς και ο κ. Γεώργιος Νάκης.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα