Πέμπτη, 17 Ιουνίου, 2021

Προκλητικός ξανά ο αντιπεριφερειάρχης

Δείγματα γραφής και χθες από τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων κ. Νίκο Καλογερή, στο “στόχαστρο” του οποίου βρέθηκε ξανά δημοσιογράφος των “Χανιώτικων νέων”.
Ο δημοσιογράφος της εφημερίδας είχε προσκληθεί να καλύψει συνάντηση του αντιπεριφερειάρχη με τον δήμαρχο Χανίων. Φωτογράφησε λοιπόν το στιγμιότυπο του χαιρετισμού των δύο ανδρών, κατά την άφιξη του κ. Σημανδηράκη στο γραφείο του κ. Καλογερή.
«Διέγραψε τη φωτογραφία. Είναι ιδιωτικός χώρος το γραφείο μου, δεν με ρώτησες», απαίτησε σε αυστηρό τόνο ο κ. Καλογερής, προσθέτοντας «σας ξέρω».
Προφανώς και ξέρει τον δημοσιογράφο των “Χ.ν.”, ο οποίος εδώ και δεκαετίες κάνει πολύ καλά τη δουλειά του, δημοσιογραφεί και δεν… θυμιάζει.
Κι εμείς τον ξέραμε τον κ. Καλογερή, αλλά αυτές τις πτυχές του χαρακτήρα του, σε τούτη τη θητεία του, τις μαθαίνουμε, εμείς και η κοινή γνώμη. Αρχή άνδρα δείκνυσι…
Επειδή κινδυνεύουμε όμως να… παραγνωριστούμε, ας ξεκαθαρίσουμε -τουλάχιστον- τα αυτονόητα: Το γραφείο του αντιπεριφερειάρχη, δεν ανήκει σε κανέναν, δεν είναι ούτε περιουσία κανενός, ούτε άβατο.
“Φεουδαρχικές” αντιλήψεις είναι άκρως επικίνδυνες τόσο για τον τόπο όσο και για τον δημοκρατικό πυρήνα της Αυτοδιοίκησης.
Τσιφλίκι σας κοντολογίς, δεν είναι το γραφείο στο οποίο φιλοξενείστε κ. αντιπεριφερειάρχη. Ο Έλληνας φορολογούμενος πληρώνει γι’ αυτό καθώς και για την καρέκλα στην οποία κάθεστε.

1 Comment

  1. Τα πρόσωπα έρχονται και παρέρχονται. Οι “καρέκλες”, με το αξίωμα που αντιπροσωπεύουν είναι παντοτινές. Κάποιοι απλά περιμένουν να περάσει ο χρόνος τους. Οι καλοί, περιμένουν να τους γράψει η ιστορία. Και οι καλά καλοί, γράφουν ιστορία. Μνησικακίες ΔΕΝ χωράνε. Και με το σκεπτικό ότι όλα πρέπει να γίνονται για το καλό του τόπου, ο σεβαστός κύριος αντιπεριφερειάρχης, σε ποια κατηγορία θέλει να ενταχθεί; Με εκτίμηση!

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες