» Μετά τον Αγροτικό Αύγουστο των Χανίων ήρθε η σειρά του Κισαμίτικου Αυγούστου που εγκαινιάστηκε προχθές στο Καστέλι (φωτ.) και θα διαρκέσει εώς τις 24 του μηνός.
Πρόκειται για ενδιαφέρουσες εκθέσεις μέσα από τις οποίες οι επισκέπτες των Χανίων μπορούν να γνωρίσουν προϊόντα της κρητικής γης.
Οπως επισημάνθηκε στα εγκαίνια, βασικοί πυλώνες ανάπτυξης αποτελούν ο πρωτογενής τομέας μαζί με τον τουρισμό, την παράδοση και τον πολιτισμό.
Ολα αυτά εμπεριέχονται στη συγκεκριμένη έκθεση.
Και είναι πολύ σημαντικά για το σήμερα μα και για το αύριο των Χανίων.
Τα Χανιώτικα Νέα συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Journalism Trust Initiative (JTI) των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα, έχοντας συμπληρώσει και δημοσιεύσει την Αναφορά Διαφάνειας. Η Πρωτοβουλία JTI είναι ένα διεθνές πρότυπο και έχει ως στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κοινού στα ΜΜΕ μέσω της ανάδειξης και προώθησης της αξιόπιστης δημοσιογραφίας,
Συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία αυτή, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και να προάγουμε την αξιοπιστία και την ηθική στη δημοσιογραφία. Με αυτόν τον τρόπο, στηρίζουμε τις βασικές αρχές της ελευθερίας του τύπου και της δημοκρατίας, προσφέροντας στους πολίτες έναν αξιόπιστο πυλώνα πληροφόρησης.