Δευτέρα, 20 Μαρτίου, 2023

Προχωρά το θέμα του φωτισμού στο Εθνικό Στάδιο Χανίων

Προχωρά κανονικά ο φωτισμός με την τοποθέτηση λαμπτήρων τεχνολογίας led στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, καθώς σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΑΚ ξεπεράστηκε τελικά το εμπόδιο που υπήρχε, καθώς “ξεκόλλησε” η υπόθεση από το Ελεγκτικό Συνέδριο.

Σύμφωνα με ενημέρωση που είχε ο πρόεδρος της Δ.Ε. του ΕΑΚ Χανίων, Τάκης Σβουράκης, κι όπως επισημαίνεται σχετικά «το Ελεγκτικό Συνέδριο τελικά δεν σταματά το έργο, που αναμένεται να προχωρήσει τις επόμενες κιόλας ημέρες, με την τοποθέτηση λαμπτήρων τεχνολογίας led, που θα δώσουν άλλο επίπεδο φωτισμού στο Στάδιο.

Δίδεται έτσι το “πράσινο” φως στον ανάδοχο εργολάβο, ο οποίος έχει δώσει και προκαταβολή σε ιταλικό εργοστάσιο για την προμήθεια των λαμπτήρων, ώστε να υλοποιήσει μέχρι τέλους το έργο».

«Το στοίχημα είναι να προλάβουμε το διεθνές μίτινγκ στίβου που γίνεται στο στάδιό μας, έχοντας το νέο μας φωτισμό. Να σημειώσω βέβαια ότι καθ’ όλο αυτό το διάστημα δεν αφήσαμε ποτέ σκοτεινό το στάδιο και οι προπονήσεις των αθλητών μας συνεχίστηκαν απρόσκοπτα» επισημαίνει ο κ. Σβουράκης.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα