Κυριακή, 5 Δεκεμβρίου, 2021

Φωτορεπορτάζ από το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων

 

 

Πρεμιέρα το βράδυ της Τετάρτης για το Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων στο Πνευματικό κέντρο.

Η επικαιρότητα του “Ζ” σήμερα ήταν ανάμεσα στα θέματα που αναφέρθηκε ο συγγραφέας Βασίλης Βασιλικός στην πρεμιέρα στην πρεμιέρα του Φεστιβάλ Κινηματογράφου Χανίων το βράδυ της Τετάρτης στο χώρο του Πνευματικού Κέντρου.«Παραμένει επίκαιρο το “Ζ” κατά κάποιο τρόπο και σήμερα γιατί ζούμε μια ίδια εποχή, που έχει άλλα στραβά λόγω της πανδημίας» τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Βασιλικός που θέλησε να δει και πάλι την ταινία για άλλη μια φορά αυτή τη φορά με τη σύγχρονη ψηφιοποίηση της από τον σκηνοθέτη Γιώργο Τσεμπερόπουλο.
Για “φεστιβάλ θεσμός” μίλησαν ο αντιπεριφερειάρχης κ. Ν. Καλογερής και ο δήμαρχος Χανίων κ. Π. Σημανδηράκης.
Σημειώνεται πως το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει μυθοπλασία και ντοκιμαντέρ, μικρού και μεγάλου μήκους ταινίες, animation, εκθέσεις, masterclasses, ειδικές προβολές, αφιερώματα και ένα πλούσιο κατάλογο ταινιών και εργαστηρίων για την Εκπαιδευτική Κοινότητα και θα διαρκέσει έως 31 Οκτωβρίου.
Στο χώρο του φεστιβάλ λειτουργεί έκθεση αφιερωμένη στο Μίκη Θεοδωράκη, ενώ οι προβολές θα συνεχιστούν μέχρι και τις 30 Οκτωβρίου, αναλυτικό πρόγραμμα και πληροφορίες για το κλείσιμο θέσεων στο www.chaniafilmfestival.com

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα