Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Πού θα γίνονται οι λαϊκές αγορές στα Χανιά από 1η Απριλίου

Σε ισχύ τίθεται από το Σάββατο 1η Απριλίου η νέα χωροθέτηση των λαϊκών αγορών, όπως αυτή εγκρίθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων, έως και 30/09/2023, σύμφωνα με τη Διεύθυνση Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Χανίων.

Αναλυτικά η νέα χωροθέτηση:

ΔΕΥΤΕΡΑ

1. Στην οδό Γιαμπουδάκη, από τη διασταύρωσή της με την οδό Ι. Χατζηδάκη, έως τη διασταύρωσή της με την οδό Γ. Χατζηδάκη, όπου θα δραστηριοποιούνται οι παραγωγοί πωλητές.
2. Στην οδό Ρενιέρη, από τη διασταύρωσή της με την οδό Γιαμπουδάκη μέχρι το s/m Σκλαβενίτης, όπου θα δραστηριοποιούνται οι επαγγελματίες πωλητές.

ΤΡΙΤΗ

Στην οδό Θεόδωρου Κολοκοτρώνη, από τη διασταύρωσή της με την οδό Αγίων Αποστόλων, μέχρι τη διασταύρωσή της με την 2η πάροδο Γεωργίου Καραϊσκάκη και τμήμα της Γεωργίου Καραϊσκάκη. Επίσης θα χρησιμοποιείται η πάροδος της οδού Ζαλόγγου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Απτέρων.

ΤΕΤΑΡΤΗ

Στην οδό Αναγνώστου Μάντακα από τη διασταύρωσή της με την οδό Μαργουνίου έως τη διασταύρωσή της με την οδό Αναπαύσεως.
Το τμήμα του δρόμου της Αν. Μάντακα μεταξύ των οδών Ζυμβρακάκηδων και Κ. Σφακιανάκη θα παραμένει ελεύθερο για τη διέλευση πεζών και οχημάτων.
Οι διασταυρώσεις της οδού Αν. Μάντακα με τις οδούς Μανουσογιαννάκηδων, Παρθενίου Κελαϊδή, Ζυμβρακάκηδων και Μυλωνογιάννη θα παραμένουν ανοικτές για την ελεύθερη κίνηση των οχημάτων.

ΠΕΜΠΤΗ

Στην οδό Πατριάρχου Ιωαννικείου, μετά από τη διασταύρωσή της με την οδό Πειραιώς μέχρι τη διασταύρωσή της με την οδό Πατριάρχου Αθανασίου.

Οι διασταυρώσεις της Πατριάρχου Ιωαννικείου με τις οδούς Μελετίου Μεταξάκη και Γερασίμου Παρδάλη θα παραμένουν ανοικτές για την ελεύθερη κίνηση των οχημάτων.

ΣΑΒΒΑΤΟ

Στην οδό Μίνωος, από τη διασταύρωσή της με την οδό Νικηφόρου Φωκά, έως τη διασταύρωσή της με την οδό Επιμενίδου και στο σύνεγγυς πλατύ τμήμα της οδού Νικηφόρου Επισκόπου.
Επίσης θα εκτείνεται προσωρινά στον χώρο στάθμευσης της Santa Lucia με είσοδο από την οδό Νικηφόρου Φωκά.
Τμήμα δεκαπέντε (15) μέτρων από τη διασταύρωση της οδού Μίνωος με την οδό Επιμενίδου θα παραμένει ανοικτό και από τις δύο πλευρές.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Χρήσιμα