Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, 2022

Ικανοποιητικές πληρότητες στα ξενοδοχεία της Κρήτης για το Πάσχα

Μεγάλες είναι οι πληρότητες στα ξενοδοχεία για το Πάσχα, με τους ξενοδόχους να μην κρύβουν την ικανοποίηση τους, καθώς σε πολλές περιπτώσεις δεν υπάρχει δωμάτιο ούτε για δείγμα.

Ωστόσο, οι τιμές έχουν αυξηθεί σε σχέση με το προ πανδημίας Πάσχα του 2019, ενώ οι παράγοντες της αγοράς βλέπουν αύξηση των τιμών και λόγω του ενεργειακού κόστους. Γι’ αυτό και όσοι σπεύδουν να κλείσουν μόνοι τους και όχι μέσω κάποιου ομαδικού πακέτου πληρώνουν ακριβότερα.

Νούμερο ένα προορισμό στις προτιμήσεις των Ελλήνων εκδρομέων του Πάσχα αποτελεί και φέτος η Κέρκυρα, με τα γνωστά ανά τον κόσμο έθιμα, όπως το σπάσιμο των μπότηδων το Μεγάλο Σάββατο, αλλά και η κατανυκτική ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι δεκάδες φιλαρμονικές, οι γνωστές μπάντες, του νησιού.

Έτσι, το 100% αγγίζει η πληρότητα στην Κέρκυρα, το 50 – 80% στην Μύκονο και την Σαντορίνη, ενώ στην Πελοπόννησο, τη Ρόδο και την Κρήτη οι πληρότητες κυμαίνεται περίπου στο 60%. Ανάλογη είναι η κίνηση και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Στην Κρήτη, 792 ευρώ θα κοστίσουν οι τρεις διανυκτερεύσεις στο πολυτελές ξενοδοχείο στην Ελούντα.

Για τους εκδρομείς της τελευταίας στιγμής, δωμάτια μπορούν να βρεθούν μόνο σε ελάχιστα ξενοδοχεία, μακριά από τα παραθαλάσσια κέντρα των νησιών, σε πιο απόμερες τοποθεσίες.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα