Κυριακή, 4 Δεκεμβρίου, 2022

Πιλάφι για λίγους…

Ικανοποίηση από τον Δήμο Χανίων για την «μεγάλη γιορτή για τον Τουρισμό», που στήθηκε προχθές στο Θέατρο Μίκης Θεοδωράκης και στην πλατεία Κατεχάκη στο Ενετικό λιμάνι Χανίων, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού.
Στο πρώτο σκέλος της βραδιάς, πραγματοποιήθηκε η συζήτηση για τον Τουρισμό στα Χανιά, με ομιλίες από τον δήμαρχο Χανίων, τον αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, τον αντιδήμαρχο Τουρισμού του Δήμου Χανίων και καθηγητές του Πολυτεχνείου Κρήτης.
Το δεύτερο σκέλος σύμφωνα με τον δήμο Χανίων: «περιλάμβανε επίσημο παραδοσιακό γεύμα για τους παρευρισκόμενους στην πλατεία Κατεχάκη, εκεί όπου έσμιξαν όλοι οι παραδοσιακοί σύλλογοι της πόλης που συμμετείχαν στην Παραδοσιακή Στράτα που διοργάνωσε ο Δήμος Χανίων φέτος το καλοκαίρι».
Μόνο που το τέλος της βραδιάς δεν ήταν ακριβώς έτσι…
Το επίσημο παραδοσιακό γεύμα δεν ήταν για όλους τους παρευρισκόμενους, ντόπιους και ξένους επισκέπτες που παρακολουθούσαν όρθιοι κι από μακριά τη φιέστα αλλά για τους «προσκεκλημένους του δήμου Χανίων» όπως έλεγε σερβιτόρα που προσπαθούσε να διώξει -ανεπιτυχώς- από το τραπέζι μια οικογένεια ντόπιων.


Όταν αντιληφθήκαμε το συμβάν ρωτήσαμε σχετικά τον αντιδήμαρχο Τουρισμού που έσπευσε να διαβεβαιώσει πως τα τραπέζια ήταν χωρισμένα τόσο για τους προσκεκλημένους του δήμου όσο και για τον κόσμο που περίμενε γύρω-γύρω.

Όσο για τους τουρίστες, οι οποίοι ήταν και το κοινό – στόχος, λόγω Παγκόσμιας Ημέρας Τουρισμού, αυτοί αρκέστηκαν στο να… βγάζουν φωτογραφίες και βίντεο


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα