Κυριακή, 16 Ιανουαρίου, 2022

Περιοδεία Συντυχάκη στον Δήμο Καντάνου – Σελίνου

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε περιοδεία στα χωριά του Δήμου Καντάνου-Σελίνου από κλιμάκιο του ΚΚΕ, με επικεφαλής τον Μανώλη Συντυχάκη, μέλος της Ε.Π. Κρήτης του ΚΚΕ και βουλευτή του Κόμματος, τον Αλέκο Μαρινάκη, Γραμματέα της Τ.Ε. Χανίων του ΚΚΕ και Περιφερειακό Σύμβουλο της ΛΑΣΥ και τους Δημοτικούς Συμβούλους του Δήμου Καντάνου-Σελίνου Γιώργο Γεωργιλάκη, Χαριτίνη Παπαδάκη, Μαράκη Βαρδή και Λιτσαρδάκη Νίκο.
Όπως έγινε γνωστό, συναντήθηκαν με τον Δήμαρχο Καντάνου-Σελίνου, Αντώνη Περράκη, όπου συζήτησαν για τα προβλήματα του Δήμου και με τους κατοίκους των χωριών, οι οποίοι εξέφρασαν την αγανάκτησή τους για την απώλεια του εισοδήματος τους από τις μεγάλες καταστροφές που σημειώθηκαν στην ελαιοπαραγωγή και στα θερμοκήπια των πρώιμων κηπευτικών. Εξέφρασαν επίσης την αγωνία τους για τον φετινό χειμώνα, για την πρόσβασή τους στα χωριά τους μετά τις περσινές καταστροφές στο οδικό δίκτυο του Δήμου.
Ακολούθησε εκδήλωση-συνεστίαση με ομιλητή τον Μανώλη Συντυχάκη, ο οποίος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις εξελίξεις στην περιοχή και την προκλητικότητα της Τουρκίας, στο ΒΟΑΚ, τις καταστροφές και την αποκατάσταση των ζημιών, τις πρωτοβουλίες του ΚΚΕ για 100% αποζημίωση των παραγωγών για την καταστροφή στο λάδι και τα θερμοκήπια, το νέο φορολογικό και την προσπάθεια ιδιωτικοποίησης της κοινωνικής ασφάλισης, καθώς και για τα προβλήματα της σχολικής στέγης και της Παιδείας συνολικότερα.
Τέλος, αναφέρθηκε στην ανάγκη έργων αποκατάστασης του Περιφερειακού, Δημοτικού και Αγροτικού δικτύου και έργων υποδομής για ύδρευση και άρδευση.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα