Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Περί λαϊκών αγορών στα Χανιά

Κύριε διευθυντά,
μέσα σε ένα τετράμηνο η Νέα Δημοτική Αρχή κατάφερε μέσα στα όργανα της που είναι υπεύθυνα για τη χωροθέτηση των Λαϊκών Αγορών να πάρει αρκετές αντικρουόμενες αποφάσεις με το αποκορύφωμα στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την ανάκληση της απόφασης του για τη λειτουργία Λαϊκής στην Αγιά Μαρίνα και την επαναλειτουργία της Λαϊκής της Δευτέρας στη οδό Γιαμπουδάκη.
Ολα αυτά δείχνουν την επιπολαιότητα που δείχνει ο Δήμος στο θέμα των λαϊκών αγορών.
Σαν κάτοικος της Εφ. Πολεμιστών μαζί με άλλους κατοίκους της περιοχής γίναμε δεκτοί από τον δήμαρχο και τους αρμοδίους αντιδημάρχους, πριν ενάμιση μήνα όπου του θέσαμε τα προβλήματα που δημιουργούνται από την απόφαση χωροθέτησης της Λαϊκής της Τετάρτης αλλά και σε άλλες περιοχές, και από τη λειτουργία της.
Πήραμε την υπόσχεση ότι θα ξαναδούν το θέμα της χωροθέτησης, για αυτό έγινε και αυτοψία στην περιοχή που υποδείξαμε χώρους, όπως και υποσχέσεις για αυστηρό έλεγχο λειτουργίας της, παρόλα αυτά τίποτα από αυτά δεν έχει γίνει, ούτε τα τριμελή κλιμάκια ελέγχου έχουν λειτουργήσει (μήπως χρειάζονται τριμελή κλιμάκια για παρανομίες, όπως υπαίθριο σουβλατζίδικο, έμποροι και παραγωγοί που καταλαμβάνουν τμήματα των καθέτων δρόμων, έμποροι που έχουν τα αυτοκίνητα τους σαν πάγκους), να θυμίσω ότι σε περίπτωση διάθεσης από ηλικιωμένη τερλικιων (μάλλινες κάλτσες) οδηγήθηκε στην ασφάλεια.
Γιώργος Φωτόπουλος

Υ.Γ. 1
Για τον Αγροτικό Αύγουστο ο συχνωτισμός είναι επικίνδυνος ενώ στις Λαϊκές Αγορές παίρνονται όλα τα μετρά υγειονομικής προστασίας!!!!

Υ.Γ. 2
Γιατί η λαϊκή της Δευτέρας δεν πάει στο στρατόπεδο Μαρκοπούλου μέχρι αυτό να αξιοποιηθεί από το Δήμο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες