Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου, 2021

Πέρασε την εκκλησία για ντίσκο και χόρευε ημίγυμνος !

Ένας 19χρονος νεαρός εισέβαλε το πρωί της περασμένης Κυριακής μέσα σε ναό στα Μάλια την ώρα της θείας λειτουργίας και άρχισε να χορεύει ημίγυμνος.

Όπως μετέδωσε η ηρακλειώτικη εφημερίδα ΠΑΤΡΙΣ, τα καμώματα του νεαρού αναστάτωσαν την περιοχή και ο ιδιος κατέληξε στα κρατητήρια με την κατηγορία της διατάραξης θρησκευτικών συναθροίσεων.

Σύμφωνα με περιγραφές ο 19χρονος Βρετανός μπήκε στην εκκλησία και άρχισε εξαρχής να συμπεριφέρεται περίεργα ενώ ο πατήρ Εμμανουήλ Βασιλάκης περιέγραψε πώς ξεκίνησε και πώς ολοκληρώθηκε το πρωτοφανές αυτό περιστατικό στην κεντρική εκκλησία των Μαλίων. Λίγο πριν την εισβολή του νεαρού τουρίστα, κάποια άτομα για να σπάσουν πλάκα του είπαν να μπει στην εκκλησία για να διασκεδάσει, καθώς πρόκειται για «ντίσκο».

Ο 19χρονος τους άκουσε και μπήκε με επεισοδιακό τρόπο μέσα στο Ναό. «Αρχικά μπήκε μέσα στην εκκλησία και κατευθύνθηκε προς το κέντρο του Ναού, όπου σήκωνε τα χέρια και τα πόδια του. Πήγε στον ψάλτη, του έδειχνε τους κολιέδες που φορούσε και του πήρε το μικρόφωνο. Έκατσε μές στη μέση, σήκωνε χέρια και πόδια και τα κουνούσε άγαρμπα, χωρίς να μιλάει, απλώς κοιτούσε προς τη δύση. Κάποια στιγμή ήρθε στην Ωραία Πύλη» είπε ο εφημέριος και πρόσθεσε: «Όταν προσπάθησε να μπει στο ιερό του είπαμε ότι απαγορεύεται, αυτός είπε κάτι, σαν να μούγκρισε και ο δεύτερος ιερέας του έδειξε ότι πρέπει να φύγει. Τον έπιασαν δύο Μαλιώτες, αλλά επειδή ήταν ένα δυνατό παιδί χρειάστηκαν κι άλλα πέντε άτομα για να τον βγάλουν έξω από την εκκλησία. Εντωμεταξύ, είχε ενημερωθεί η αστυνομία και όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τον συλλάβουν, επιτέθηκε και σε αυτούς»

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες