Κυριακή, 1 Αυγούστου, 2021

Παρουσιάσεις βιβλίων στα Χανιά

Το βιβλίο του Γιάννη Χλιουνάκη “Ικάρια πτήση – Χρονικό της Ρώσικης Επανάστασης” (των εκδόσεων ΤΟΠΟΣ) θα παρουσιαστεί σήμερα Σάββατο στις 7 μ.μ. στο Στέκι Μεταναστών – Κοινωνικό Στέκι Xανίων ( Χ” Μιχάλη Νταλιάνη 5).
Θα μιλήσουν οι: Κυριακάκης Γιάννης, εκπαιδευτικός, Λαπατσιώρας Σπύρος, πανεπιστημιακός Χλιουνάκης Γιάννης, εκπαιδευτικός – συγγραφέας του βιβλίου.

 

“ΜΕΤΑ ΦΟΒΟΥ”
PRIOBOLOU BIBLIOΠαρουσίαση του βιβλίου της Ελένης Πριοβόλου: “Μετά φόβου” θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ. στον χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων (Υψηλαντών 30).
Την παρουσίαση οργανώνουν ο Δήμος Χανίων, η Δημοτικής Βιβλιοθήκη, το βιβλιοπωλείο Πετράκη και οι εκδόσεις Καστανιώτη. Για την Ελένη Πριοβόλου και το έργο της θα μιλήσει η φιλόλογος και συγγραφέας Ρούλα Βουράκη. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και η συγγραφέας θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

 
“ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΣΑ, ΤΖΑΝΟΥΜ!”
Παρουσίαση του νέου βιβλίου του συγγραφέα Θοδωρή Δεύτου: “Είμαι Πολίτισσα, τζάνουμ!”, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ. στο Ιστορικό Καφέ “Κήπος”.
Την εκδήλωση οργανώνουν η Αδελφότητα Μικρασιατών Ν. Χανίων “Ο Αγιος Πολύκαρπος”, ο Σύλλογος Ποντίων Περιφερειακής Ενότητας Χανίων: “Η Ρωμανία”, οι εκδόσεις Ωκεανός και το βιβλιοπωλείο Koukoubook.
Για το βιβλίο θα μιλήσει η φιλόλογος – ιστορικός Μαρία Φατσέα.
Αποσπάσματα θα διαβάσουν ο γεν. Γραμματέας της Αδελφότητας, Δημήτρης Αναγνωστόπουλος και το μέλος του Δ.Σ., Ηλέκτρα Τσίκα – Μαράκη.
Τη συζήτηση θα συντονίσει η πρόεδρος της Αδελφότητας Μικρασιατών Στέλλα Γκοτζάνη – Χαριτάκη.
Η εκδήλωση θα κλείσει με τον συγγραφέα Θοδωρή Δεύτο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες