Τετάρτη, 2 Δεκεμβρίου, 2020

Παρουσιάσεις βιβλίων στα Χανιά

Το βιβλίο του Γιάννη Χλιουνάκη “Ικάρια πτήση – Χρονικό της Ρώσικης Επανάστασης” (των εκδόσεων ΤΟΠΟΣ) θα παρουσιαστεί σήμερα Σάββατο στις 7 μ.μ. στο Στέκι Μεταναστών – Κοινωνικό Στέκι Xανίων ( Χ” Μιχάλη Νταλιάνη 5).
Θα μιλήσουν οι: Κυριακάκης Γιάννης, εκπαιδευτικός, Λαπατσιώρας Σπύρος, πανεπιστημιακός Χλιουνάκης Γιάννης, εκπαιδευτικός – συγγραφέας του βιβλίου.

 

“ΜΕΤΑ ΦΟΒΟΥ”
PRIOBOLOU BIBLIOΠαρουσίαση του βιβλίου της Ελένης Πριοβόλου: “Μετά φόβου” θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ. στον χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Χανίων (Υψηλαντών 30).
Την παρουσίαση οργανώνουν ο Δήμος Χανίων, η Δημοτικής Βιβλιοθήκη, το βιβλιοπωλείο Πετράκη και οι εκδόσεις Καστανιώτη. Για την Ελένη Πριοβόλου και το έργο της θα μιλήσει η φιλόλογος και συγγραφέας Ρούλα Βουράκη. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό και η συγγραφέας θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.

 
“ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΣΑ, ΤΖΑΝΟΥΜ!”
Παρουσίαση του νέου βιβλίου του συγγραφέα Θοδωρή Δεύτου: “Είμαι Πολίτισσα, τζάνουμ!”, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου στις 7 μ.μ. στο Ιστορικό Καφέ “Κήπος”.
Την εκδήλωση οργανώνουν η Αδελφότητα Μικρασιατών Ν. Χανίων “Ο Αγιος Πολύκαρπος”, ο Σύλλογος Ποντίων Περιφερειακής Ενότητας Χανίων: “Η Ρωμανία”, οι εκδόσεις Ωκεανός και το βιβλιοπωλείο Koukoubook.
Για το βιβλίο θα μιλήσει η φιλόλογος – ιστορικός Μαρία Φατσέα.
Αποσπάσματα θα διαβάσουν ο γεν. Γραμματέας της Αδελφότητας, Δημήτρης Αναγνωστόπουλος και το μέλος του Δ.Σ., Ηλέκτρα Τσίκα – Μαράκη.
Τη συζήτηση θα συντονίσει η πρόεδρος της Αδελφότητας Μικρασιατών Στέλλα Γκοτζάνη – Χαριτάκη.
Η εκδήλωση θα κλείσει με τον συγγραφέα Θοδωρή Δεύτο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες