Τρίτη, 30 Νοεμβρίου, 2021

Παρουσίαση βιβλίου Γιάννη Χατζηγεωργίου

Το βιβλίο – μυθιστόρημα του Γιάννη Χατζηγεωργίου “Ζιάκ , η έκλειψη” (Εκδόσεις Anubis), θα παρουσιαστεί σήμερα Παρασκευή στις 19:00 στο Public.
Οπως επεσήμανε ο συγγραφέας μιλώντας στα “Χανιώτικα Νέα”, είναι ένα ερωτικό, δράμα, φαντασίας.

bib«Το βιβλίο ουσιαστικά πραγματεύεται την ζωή μιας φύλακα. Ας σκεφτούμε όλοι πως είναι οι φύλακες άγγελοι μόνο στο δικό μου βιβλίο μιλάω για μία διαφορετική θεωρία για την κοσμογονία. Οι φυλακές στο συγκεκριμένο έργο δεν έχουν φτερά, δεν μπορούν να προστατεύσουν τον άνθρωπο και έχουν μόνο ένα σκοπό, τη ψυχοπομπή. Η Ζιάκ είναι μία φύλακας η οποία ερωτεύεται την έβδομη ψυχή που αναλαμβάνει κατά σειρά ένα νεαρό συγγραφέα ονόματι Ουίλιαμ που ζει στη Σκωτία.
Το βιβλίο έχει συμβολικό χαρακτήρα, αλληγορικά στοιχεία και ιστορικά γεγονότα, χωρίς να έχει υπαρκτά πρόσωπα καθώς μιλάμε για ένα βιβλίο φαντασίας», τονίζει.
Ηθοποιός, μουσικοσυνθέτης και τραγουδιστής και τώρα συγγραφέας, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, απαντά στο ερώτημά μας, ποιό από όλα σας χαραχτηρίζει περισσότερο;
«Νομίζω από μικρό μου λέγανε ότι έχω μεγάλη φαντασία παλιά φοβόμουν ότι θα με πουν ονειροπόλο πλέον χαίρομαι πού είμαι. Χαίρομαι γιατί μπορώ σαν ηθοποιός να φανταστώ το χαρακτήρα μου, σαν μουσικός να γράψω και να εμπνευστώ τη μουσική που αγαπάω και τέλος σαν εν δυνάμει συγγραφέας να δημιουργήσω και να γράψω τους κόσμους που τόσο θα ήθελα να υπάρχουν. Οπότε αν με χαρακτηρίζει κάτι είναι ότι είμαι ονειροπόλος».

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα