Δευτέρα, 27 Μαρτίου, 2023

Πάρκινγκ… η Ντουνόπαπα

Καθημερινά είναι τα παράπονα αναγνωστών μας για την παράνομη στάθμευση αυτοκινήτων στην οδό Ντουνόπαπα. «Κατηφορίζοντας από το σχολείο της βασίλισσας δεν βρίσκεις πεζοδρόμιο να πατήσεις. Μόνο αυτοκίνητα», σχολίασε αναγνώστης μας.
Τόσο η νοοτροπία μας, όσο και ο “αποδεκατισμός” των θέσεων στάθμευσης τα τελευταία χρόνια στα Χανιά, έχουν οδηγήσει σε αυτές τις απαράδεκτες καταστάσεις.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

2 Comments

  1. Αξιότιμε αρθρογράφε.
    Απόλυτα δικαιολογημένα τα παράπονα για την στάθμευση επί των πεζοδρομίων αλλά εφόσον η Τροχαία αδυνατεί να ελέγξει την κατάσταση, καθώς αυτό συμβαίνει σε όλη την πόλη σχεδόν πρέπει ως εφημερίδα να απευθυνθείτε στην αρμόδια Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου με αίτημα τοποθέτησης προστατευτικών εμποδίων τύπου ,, Π,, τα οποία θα αποτρέπουν την παράνομη στάθμευση επί των πεζοδρομίων της Ντουνόπαπα. Το ίδιο πρέπει να γίνει και στην Πειραιώς διαφορετικά σε λίγους μόλις μήνες από τώρα η κατάσταση θα χειροτερέψει ακόμη περισσότερο. Κατανοητό το τεράστιο πρόβλημα στάθμευσης στα Χανιά και η έλλειψη χώρων παρκινγκ, αλλά το παρκάρισμα στο πεζοδρόμιο δεν είναι λύση…….Τουλάχιστον όχι αν θέλουμε να λεγόμαστε ευρωπαϊκή χώρα…..

  2. Αγαπητοί κύριοι.. Αν ανοιξει η κάμερα θα δείτε την πραγματικότητα…. Στις φωτογραφίες απεικονίζεται το πεζοδρόμιο που βρίσκεται κάτω από το πεσμένο προμαχώνα. το πεζοδρόμιο αυτό είναι ουσιαστικά τυφλό και ο πεζός πρέπει να μετακινηθεί στο απέναντι. Κανένα αυτοκίνητο δεν παρκάρει στο πεζοδρόμιο του δημοτικού σχολείου. Από εκεί κινούνται οι πεζοί. Το σημείο αποτέλει ένα πολύ δύσκολο σημείο ιδιαίτερα το καλοκαίρι όπου συνοστιζονται , κάτοικοι, επαγγελματίες, γονείς παιδιών και τουρίστες, αυτό πρέπει να λυθεί και όχι το παρκάρισμα στο εν λόγω πεζοδρόμιο που αποτελεί λύση ανάγκης για τους κατοίκους και τους τουρίστες.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα