Σάββατο, 27 Νοεμβρίου, 2021

Παρέμβαση του… Μανούσου στο Στρασβούργο!

Συντέκνισσες και σύντεκνοι, ώρα καλή!
«Τοσηνά ώρα ακούω την πάρλα σας και θωρώ τα μούτρα σας, απού ’ναι πια ξινά από τα κιτρολέμονα! Λέτε, λέτε και πράμα δε λέτε! Ούλοι επαέ μέσα δεν κατέχετε να μοιράσετε δυο βουγιώ άχερα. Όλο “μεταρρυθμίσεις” και “μέτρα” και δε κάνετε άλλο πράμα, παρά να λέτε ψόματα τσοι δικού σας και εμάς να μας σε κάνετε να σας ργιζόμαστε.
Ήκουσά σας όλους και βάνω στοίχημα δέκα προβάτες ανέ κατέχετε είντα λέτε. Κατέχετε μόνο είντα λέτε; Ό,τι σα σε λένε να πείτε. Εκειονά τσαμπουνάτε και παίζετε παλαμάκια ο εις στον άλλο να παίρνετε θάρρητα. Τα ίδια μασκαραλίκια που κάνουνε και λένε στην εδικιά μας βουλή, τα ίδια γίβεντα λέτε κι επαέ!
Εγώ, εκειονά που κατάλαβα είναι πως δε θέτε μηδέ Δημοκρατίες, μηδέ Ελευθερίες, μηδέ Ευρώπες. Μαϊμούνια θέτε να τα παίζετε και να σας σε παίζουν!!! Παίζετε, μωρέ, παιχνίδια με τον κόσμο τον εδικό σας και τον εδικό μας. Τσι δουλειές σας κάνετε ούλοι και είστε, μαυρο-κακομοίρηδες, υπάλληλοι άλλων αφεντάδων. Τσοι υπηρέτες κάνετε μαθές και θωρείτε μόνο ό,τι διαβάζετε τσοι διαόλους που έχετε στα χέρια σας. Αν δε βγείτε στη Μαδάρα να βιγλίσετε ψηλά, στραβοί θα πομείνετε.
Ετουτανά  που λέτε και κάνετε ξανα-καμωμένα τα ’χετε πει και τα ’χετε κάμει πολλούς χρόνους πίσω. Κι είντα κάμετε; Τον κακό σας το φλάρο! Τα μάθια σας θα βγάλετε, μα πρίχου θα νέχετε βγάλει και τα δικά μας, παράωροι. Στην άλλη άκρη του κόσμου κάμετε κι αποικίες και δούλους και πολέμους μα νου δε βάνετε. Τσι ρημάδες τσοι παράδες έχετε στο νου σας και πράμα άλλο. Δίνετε και παίρνετε. Εκειονά είναι η “Ευρώπη” και πράμα άλλο.
Μιλείτε και άθρωπος δε καταλαβαίνει είντα λέτε. Όλο για “μηχανισμούς” ι-ε-λε και μπι-κου-τι και εφ-ες-εν και τρίχες κατσαρές. Προγράμματα διάσωσης λέτε και ποθαίνετε τσπι αθρώπους. Ενα μάτσο χάλια είστε μα ντρέπουνται να σας το πούνε, γιατί μπουκώνετε μερικούς μ’ επιδοτήσεις και “προγράμματα” Ε.Σ.Π.Α. και λαδώνετε καμπόσους άλλους με μίζες για να λένε πως είστε οι “σωτήρες” μας.
Επαέ μέσα όλοι παίζουνε όλους. Κοροϊδεύετε ο εις τον άλλο! Μηδέ εσείς “αγαπάτε” την Ελλάδα, μηδέ εμείς είμαστε και θέλομε να μείνομε Ευρωπαίοι! Κι εσείς κι εμείς τσι παράδες γυρεύγετε και γυρεύγομε. Να τα λέμε μέχρι να τα βρούμε. Ετσά ναι ο κόσμος• ψεύτης! Ανέ θέτε κλουθάτε μου στη Μαδάρα και μπορεί να γενείτε αθρώποι!!!».

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα