Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου, 2021

Παρεμβάσεις για θέματα του Σελίνου από τη Λαϊκή Συσπείρωση

Παρεμβάσεις για διάφορα θέματα έκανε η Λαϊκή Συσπείρωση Καντάνου – Σελίνου.
Με ανακοίνωσή της, γνωστοποιεί τις θέσεις της για δύο θέματα από αυτά που τέθηκαν από τη δημοτική αρχή στο δια περιφοράς Δημοτικό Συμβούλιο που πραγματοποιήθηκε στις 31-08-2020
Το ένα αφορά τις αποκαταστάσεις στο οδικό δίκτυο. Σύμφωνα με τη “Λαϊκή Συσπείρωση”, η υπάρχουσα κατάσταση επιτρέπει έργα απαραίτητα κι επείγοντα για τους κατοίκους(π.χ. αποκαταστάσεις δρόμων) να καθυστερούν αδικαιολόγητα και τελικά να στοιχίζουν περισσότερο από το προβλεπόμενο. Η αναγκαία αποκατάσταση ζημιών στο Ανατολικό Σέλινο, που προκλήθηκαν από τις θεομηνίες του περασμένου Φλεβάρη καθώς και η αναβάθμιση δημοτικής οδού εντός Παλαιοχώρας θα μπορούσε να έχει προχωρήσει πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά. Η Λαική Συσπείρωση ζητά «γενναία αύξηση του κρατικού προϋπολογισμού, για επαρκή εξοπλισμό και επαρκές προσωπικό, ώστε με μικρότερο κόστος και εγκαίρως να προχωράνε έργα που συνδέονται άρρηκτα με το επίπεδο και την ποιότητα της ζωής».
Το άλλο αφορά τον Οργανισμό Υπηρεσίας Ελέγχου της Δ.Ε.Υ.Α.. Οπως αναφέρει η “Λαική Συσπείρωση” η Δ.Ε.Υ.Α., «αν και δημοτική επιχείρηση, δεν παύει να λειτουργεί με τους όρους επιχείρησης που μετατρέπει το νερό σε εμπόρευμα». Η Λαική Συσπείρωση εξηγεί ότι καταψήφισε «τον Οργανισμό Υπηρεσίας Ελέγχου της Δ.Ε.Υ.Α. καθώς εναρμονίζεται με την όλο και πιο ανταποδοτική παροχή του νερού, το οποίο και θεωρούμε κοινωνικό αγαθό, ενώ ταυτόχρονα προωθεί την εντατικοποίηση της εργασίας και την ελαστικοποίηση των σχέσεων εργασίας».

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες