Κυριακή, 2 Απριλίου, 2023

Παπαδογιάννης: Ζητάμε την κατανόηση των πολιτών για τα έργα στον κόμβο Μουρνιών

Την κατανόηση των πολιτών αναφορικά με τα έργα που ξεκίνησαν σήμερα στο κόμβο Μουρνιών για την περαίωση του έργου “Κατασκευή των έργων σύνδεσης του κόμβου Μουρνιών του Β.Ο.Α.Κ με την πόλη των Χανίων” ζήτησε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ., κ. Άρης Παπαδογιάννης ο οποίος βρέθηκε στο σημείο σήμερα μαζί με κλιμάκιο του Οργανισμού και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών του «Οργανισμού» κ. Γιώργο Αγαπάκη.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΟΑΚ «σε ότι αφορά την κυκλοφορία των οχημάτων, η επαρχιακή οδός Μουρνιών από την Διεύθυνση της Αγίας Μαρίνας μέχρι την οδό Γογονή, μονοδρομείται με κατεύθυνση από τον Β.Ο.Α.Κ. προς την Πόλη των Χανίων, αποκλειστικά για την είσοδο στην πόλη. Η έξοδος των οχημάτων, γίνεται εναλλακτικά από τις οδούς Σοφοκλή Βενιζέλου και Αγίας Μαρίνας μέσω παράκαμψης.

Οι παραπάνω ρυθμίσεις, οι οποίες βάσει του χρονοδιαγράμματος του έργου και της σχετικής απόφασης της ΕΛ.ΑΣ., θα βρίσκονται εν ισχύ έως και τις 15 Νοεμβρίου του 2022, εφαρμόζονται προκειμένου να εκτελεσθούν, απρόσκοπτα και με απόλυτη ασφάλεια, οι υπολειπόμενες εργασίες αποχέτευσης των ομβρίων, της έδρασης του οδοστρώματος , της οδοστρωσίας , των κρασπεδορείθρων , των πεζοδρομίων και ακολούθως των ασφαλτικών στρώσεων.

Στο εργοτάξιο, το πρωί της ίδιας ημέρας, βρέθηκε κλιμάκιο του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης με επικεφαλής τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ο.Α.Κ. αλλά και τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Συγκοινωνιών του «Οργανισμού» κ. Γιώργο Αγαπάκη, οι οποίοι επιθεώρησαν τα σημεία στα οποία, θα εφαρμόζονται πλέον, οι ως άνω ρυθμίσεις.

«Γνωρίζουμε πως θα υπάρξει αναστάτωση, τόσο για τους μόνιμους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες της πόλης, το κρίσιμο χρονικό διάστημα της καλοκαιρινής σεζόν, κατά το οποίο ο κυκλοφοριακός φόρτος γενικότερα, πολλαπλασιάζεται. Ζητάμε την κατανόηση των πολιτών, με δεδομένη την αναγκαιότητα της ολοκλήρωσης του συγκεκριμένου – πολύ σημαντικού έργου υποδομής – για την πόλη των Χανίων. Οι υπηρεσίες του Ο.Α.Κ. με στοχοπροσήλωση, θα συνεχίσουν να εποπτεύουν τις εργασίες κατασκευής, προκειμένου το έργο να ολοκληρωθεί με τεχνική πληρότητα και αρτιότητα, αλλά και εντός του χρονοδιαγράμματος, το οποίο έχει ήδη ανακοινωθεί», ανέφερε σε σχετική του δήλωση, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ., κ. Άρης Παπαδογιάννης»

 


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα