Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου, 2020

Πανευρωπαϊκές και πανελλήνιες διακρίσεις για τον ΑΡΙΩΝ Χανίων

Το τμήμα αγωνιστικής ποδηλασίας του Αθλητικού Σωματείου Ατόμων με Αναπηρίες ΑΡΙΩΝ ΧΑΝΙΩΝ, έλαβε για μία ακόμη χρονιά μέρος στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου και στο FESTOS EUROPEAN C1 PARACYCLING CUP2 που έλαβε χώρα το Σάββατο και την Κυριακή 10 και 11 Οκτωβρίου στο Τυμπάκι Ηρακλείου.

Η αποστολή αποτελείτο από τον Αρχηγό Αντώνη Βαρδάκη, τον Προπονητή Μανώλη Μεντάκη, τον πιλότο Tandem Βαγγέλη Κεχαγιά και τους αθλητές Νικόλα Παραδομενάκη και Γιώργο Πετράκη.

Παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που οι αθλητές αντιμετώπισαν καθ’ όλη την διάρκεια της προπονητικής περιόδου, η ομάδα επέστρεψε όχι μόνο με νέες εμπειρίες και αστείρευτη ενέργεια, αλλά και με εξαιρετικές επιδόσεις.

Συγκεκριμένα ο Νικόλας Παραδομενάκης κατέκτησε τη 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο δρόμο αντοχής και στην ατομική χρονομέτρηση, και το πλήρωμα Tandem με τον πιλότο Βαγγέλη Κεχαγιά και αθλητή τον Γιώργο Πετράκη, την 4η θέση στην ατομική χρονομέτρηση και την 3η θέση στο δρόμο αντοχής.

Στο Πανευρωπαικό Κύπελλο το πλήρωμα tandem κατέκτησε την 4η θέση στην ατομική χρονομέτρηση και στο δρόμο αντοχής.

Η αποστολή, στην οποία έλειψαν οι συναθλητές που δεν μπόρεσαν να έρθουν στην καθιερωμένη ετήσια συνάντηση στον αγωνιστικό χώρο, χαιρετίζει την διοργάνωση με την υπόσχεση να ξαναβρεθούν όλοι μαζί, δυναμικοί και αισιόδοξοι, επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες