Γωνία Κ. Μητσοτάκη και ∆ηµητρακάκη, περιοχή ∆ικαστηρίων. Μια µεγάλη λακκούβα στο δεξί ρεύµα του δρόµου, “κλεισµένη” µε υπόβαση. Και βάζουµε το “κλεισµένη” σε εισαγωγικά γιατί το χώµα έχει φύγει, δηµιουργώντας µια παγίδα, ειδικά για τους οδηγούς δικύκλων. Έστω και τώρα οι τεχνικές υπηρεσίες του ∆ήµου θα πρέπει να καλύψουν µε άσφαλτο εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη κίνηση των οδηγών.
Τα Χανιώτικα Νέα συμμετέχουν στην Πρωτοβουλία Journalism Trust Initiative (JTI) των Δημοσιογράφων Χωρίς Σύνορα, έχοντας συμπληρώσει και δημοσιεύσει την Αναφορά Διαφάνειας. Η Πρωτοβουλία JTI είναι ένα διεθνές πρότυπο και έχει ως στόχο την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης του κοινού στα ΜΜΕ μέσω της ανάδειξης και προώθησης της αξιόπιστης δημοσιογραφίας.
Συμμετέχοντας στην πρωτοβουλία αυτή, αναλαμβάνουμε την ευθύνη να συμβάλλουμε στην καταπολέμηση της παραπληροφόρησης και να προάγουμε την αξιοπιστία και την ηθική στη δημοσιογραφία. Με αυτόν τον τρόπο, στηρίζουμε τις βασικές αρχές της ελευθερίας του τύπου και της δημοκρατίας, προσφέροντας στους πολίτες έναν αξιόπιστο πυλώνα πληροφόρησης.



