Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, 2022

Ώρα εξηγήσεων

Πέρα από κάθε λογική όσα παρουσιάζονται στη συνέντευξη που παραχώρησε στα “Χ.ν.”  ο διευθύνων σύμβουλος της Ryanair Eddie Wilson. Θέλει η αεροπορική εταιρεία να πετά όλο τον χρόνο στα Χανιά συνδέοντας το “Δασκαλογιάννης” με ευρωπαϊκούς προορισμούς, καταθέτει συγκεκριμένες προτάσεις εδώ και μήνες και δεν της απαντά κανείς!
Εύλογα τίθεται το ερώτημα. Ο Χανιώτης γ.γ. του Ε.Ο.Τ. Δημήτρης Φραγκάκης (φωτ.), τι έχει να απαντήσει γι’ αυτό. Όχι στην εταιρεία, αλλά πρωτίστως στους Χανιώτες και στις τοπικές επιχειρήσεις που διαβάζουν αυτές τις καταγγελίες και τραβάνε τα μαλλιά τους, καθώς χρόνια ακούν θεωρίες και υποσχέσεις για… επέκταση της τουριστικής σεζόν στην Ελλάδα.
Δεν είναι δυνατόν εδώ και μήνες να υπάρχει μια τέτοια πρόταση στο Υπουργείο Τουρισμού, η οποία θα έδινε τεράστια “ανάσα” στην τοπική οικονομία σε μια εξαιρετικά δύσκολη περίοδο και να μην κινείται “γη και ουρανός”, ιδιαίτερα από τους τοπικούς παράγοντες όπως ο κ. Φραγκάκης, ώστε να βρεθεί η χρυσή τομή.
Εκτός πια κι αν παραδεκτούμε άπαντες ότι με την εκχώρηση των αεροδρομίων, χάσαμε κάθε δικαίωμα να ελπίζουμε σε ουσιαστική τουριστική ανάπτυξη στα Χανιά προς όφελος όλων και όχι των μεμονωμένων επιχειρηματικών συμφερόντων.

 


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

3 Comments

  1. Είναι τόσο σημαντικά αυτά που πρέπει να ξεσηκωθούν όλοι που έχουν λόγο και κάποια αρμοδιότητα εδώ στα Χανιά. Ο Δήμαρχος ανύπαρκτος και εδώ; Ο δήμαρχος πρέπει να δίνει αγώνα για τα συμφέροντα του δήμου του, αν καταλαβαίνει ποια είναι αυτά…δεν είμαι σίγουρος πως ο δήμαρχος μας τα αντιλαμβάνεται, δεν τον βλέπω να τρέχει από εδώ και από εκεί για να αφυπνίσει αυτούς που πρέπει. Πάντως ως εφημερίδα κάνετε παρακαλώ τα πάντα που είναι στο χέρι σας για να προχωρήσει αυτή η υπόθεση και να μην ξεχαστεί.

  2. Τι να πει κι αυτός ο έρμος….σάμπως δικά μας είναι τα αεροδρόμια για να καθορίζουμε και τις πολιτικές; Ας το πούμε καθαρά στον κοσμάκη που δεν τόχει καταλάβει ακόμα, πως όχι προς επέκταση, αλλά προς μείωση της τουριστικής περιόδου στους 3 μηνες και μόνο, οδεύουμε, αν δεν έχουμε φτάσει ήδη.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα