Πέμπτη, 20 Ιανουαρίου, 2022

Ολόψυχα συγχαρητήρια

Η στήλη μας -μέχρι να ετοιμάσει ειδικό αφιέρωμα- θεωρεί χρέος της, σήμερα που παρακολουθήσαμε την διαδικασία εκλογής του Νέου Αρχιεπισκόπου της Κρήτης μας, Σεβ/του Ευγενίου, να εκφράσει την βαθύτατη συγκίνησή της για την επάξια εκλογή Του.
Έχομε αξιωθεί της συνεργασίας και επικοινωνίας μας, τακτικά.
Από τη θέση αυτή σήμερα -παρά τη συμπληρωμένη τακτική συνεργασία μας, από μέρες- ολόθερμα εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας, για την ανάθεση μεταξύ των αγίων Μητροπολιτών μας, της Υψηλής διακονίας της Εκκλησίας Κρήτης, στον Σεβ/το κ.κ. Ευγένιο!
Εκτιμώντας την μέχρι σήμερα, από της Μοναχικής Κουράς Του, 23.2.1991 (ημέρα της εορτής του Αγ. Πολυκάρπου), από της ανάθεσης της Δ/νσεως Σύνταξης του Επισήμου Δελτίου της Εκκλησίας Κρήτης, “Απόστολος Τίτος” και την από 26-5-2005 παμψηφεί εκλογή Του, στη θέση Επισκόπου Κνωσσού και την από 9-9-2010 Μητροπολίτου Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου, προσευχόμαστε στον Μεγαλοδύναμο Θεό, να Του χαρίζει, μακροημέρευση και δύναμη για το βαρύτατο έργο, που αξιώθηκε, προσφορά στον Χριστιανικό Λαό της Κρήτης μας, για τον οποίο, μια ζωή, υπηρετεί επάξια.
Σεβασμιώτατε Αρχιεπίσκοπε Κρήτης, την Ευχή Σας! Ασπαζόμενος την δεξιάν Σας.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα