Μουσείο Τυπογραφείας

Ολοκληρώθηκε το φοιτητικό συλλαλητήριο στο κέντρο της Αθήνας

1Ολοκληρώθηκε το φοιτητικό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, κατά της κατάργησης του ασύλου και γενικά των αλλαγών που προωθεί το υπουργείο Παιδείας στην ανώτατη εκπαίδευση.

Όπως μεταδίδει στην κεντρική σελίδα το ΑΠΕ/ΜΠΕ, οι φοιτητές, όπως λένε, επιθυμούν να στείλουν «μήνυμα απειθαρχίας προς την κυβέρνηση και το υπουργείο» σχετικά με τις αλλαγές που εξετάζει να υλοποιήσει.

Οι φοιτητές συγκεντρώθηκαν αρχικά στα Προπύλαια και έφτασαν μέχρι τη Βουλή, ενώ αυτή τη στιγμή μεγάλος αριθμός φοιτητών κατευθύνεται προς το Πολυτεχνείο ώστε να πραγματοποιήσει συντονιστικό γενικών συνελεύσεων για να αποφασίσουν για τις επόμενες κινητοποιήσεις τους. Η κυκλοφορία στους δρόμους του κέντρου της Αθήνας αποκαθίσταται σταδιακά.

1 σχολιο

  • [Stefanudakis Panajotis] ~ ~ ~ Απάντηση

    Υπήρξα φοιτητής από το 1969 μέχρι το 1978 σε μια ευρωπαϊκή πόλη μόλις 1350 χιλιόμετρα από την Θεσσαλονίκη. Τα σχεδόν 10 χρόνια σπουδών μου σε πολυτεχνείο δεν έμαθα ούτε άκουσα ποτέ για άσυλο ούτε για συλλαλητήριο ούτε για κατοχή της (των) σχολής (ων) που πέρασα. Αλήθεια σε τι μας χρειάζονται όλα αυτά σε μια χώρα που θέλει να αυτοχαρακτηρίζεται ευρωπαϊκή ; Ποιος μπορεί να με κατατοπίσει ;

Γράψτε το σχόλιό σας

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα με τα στοιχεία και το μήνυμά σας:
Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικα.

Σχόλια με υβριστικό, απειλητικό, ρατσιστικό ή άλλο περιεχόμενο που η συντακτική ομάδα κρίνει πως δεν προσφέρουν στο γόνιμο διάλογο, δεν θα δημοσιεύονται. Παρακαλούμε να αποφεύγετε τα greeklish.