Τετάρτη, 3 Μαρτίου, 2021

Όλα έτοιμα για το παγκόσμιο τουρνουά μπάντμιντον στο κλ. Κλαδισού

Αύριο αρχίζει στο κλ. Κλαδισού το παγκόσμιο τουρνουά μπάντμιντον, στο οποίο υπολογίζεται ότι θα πάρουν μέρος 230 αθλητές – αθλήτριες από 40 χώρες, ενώ οι αγώνες θα ολοκληρωθούν την Κυριακή 21/10.
Το μεσημέρι οι διοργανωτές (Ελληνική Ομοσπονδία Αντιπτέρισης, Περιφέρεια Κρήτης/Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, Δήμος Χανίων) παραχώρησαν -στο κλ. Κλαδισού- συνέντευξη Τύπου, με πρώτο ομιλητή τον αντιπεριφερειάρχη Χανίων, Απόστολο Βουλγαράκη, ο οποίος τόνισε ότι το τουρνουά θα δώσει την ευκαιρία στους Χανιώτες και όχι μόνον, να γνωρίσουν από κοντά ένα ιδιαίτερα συναρπαστικό Ολυμπιακό άθλημα, καλώντας ειδικά τα παιδιά να πάνε στον Κλαδισό και να παρακολουθήσουν τους αγώνες.
Ακολούθησε η τοποθέτηση του αντιδημάρχου Χανίων υπεύθυνου αθλητισμού, Σταύρου Φιωτάκη, που καλωσόρισε αθλητές και συνοδούς στην πόλη μας, ευχόμενος καλούς αγώνες.
Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο ομοσπονδιακός προπονητής, Βασίλης Ξάνθου, ο οποίος αναφέρθηκε στο τουρνουά και γενικότερα στο άθλημα, ενώ η συνέντευξη ολοκληρώθηκε με δηλώσεις δυο νεαρών διεθνών Ελλήνων αθλητών.
Οι αγώνες θα διεξάγονται πρωί-βράδυ και θα ολοκληρωθούν με τις απονομές, ενώ αύριο θα γίνει η επίσημη τελετή έναρξης.
Περισσότερα για το τουρνουά στο αυριανό φύλλο των “Χ.ν”.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες