Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Όλα έτοιμα για το διεθνές μίτινγκ στίβου “Βενιζέλεια – Χανιά 2019”

Την αισιοδοξία ότι το διεθνές μίτινγκ στίβου “Βενιζέλεια – Χανιά 2019”, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Ιουνίου στο Εθνικό Στάδιο της όλης μας, θα είναι επιτυχημένο σε όλους τους τομείς, εξέφρασαν οι παριστάμενοι στην επίσημη συνέντευξη Τύπου που δόθηκε στο ξενοδοχείο “Χαλέπα”.

Όλοι όσοι μίλησαν αναφέρθηκαν στη γενικότερη σημασία που έχουν οι αγώνες, όχι μόνο για τα Χανιά, αλλά για την Κρήτη και την Ελλάδα, εστιάζοντας στη βελτίωση των αθλητικών εγκαταστάσεων και στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού, ενώ τόνισαν και το πόσο σημαντικό είναι να γεμίσουν θεατές οι κερκίδες.

Παρόντες στη συνέντευξη ήταν ο αντιπεριφερειάρχης Διοίκησης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Κώτσογλου, οι δήμαρχοι Χανίων και Πλατανιά, Τάσος Βάμβουκας και Γιάννης Μαλανδράκης, οι πρόεδροι των Α.Ο. Κύδων και Γ.Σ. Ελευθέριος Βενιζέλος, Σάκης Κουβάτσος και Γιώργος Γιατρουδάκης, ο πρόεδρος και ο γραμματέας της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Κρήτης, Σωτήρης Λαβούτας και Χριστόφορος Ανδρουλιδάκης, η εκπρόσωπος της ΑΝΕΚ Lines, Άννα Νικολακάκη, η αρμόδια σε θέματα Αθλητισμού της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, Κατερίνα Ζομπανάκη, ενώ τους αθλητές εκπροσώπησε ο Χανιώτης πρωταθλητής σφυροβολίας εφήβων, Χρήστος Φραντζεσκάκης.

Ακόμη, παραβρέθηκαν ο τεχνικός σύμβουλος του ΣΕΓΑΣ, Μάρκος Καλούδης και το μέλος της οργανωτικής επιτροπής, Αθηνά Χαριτάκη. Το επίσημο πρόγραμμα περιλαμβάνει συνολικά 11 αγωνίσματα (5 ανδρών-6 γυναικών) και θ’ αρχίσει στις 3.30μμ με τη σφυροβολία ανδρών.

Όμως η “αυλαία θ’ ανοίξει” στις 2.30μμ με τη σφυροβολία εφήβων (αγώνισμα εκτός επισήμου προγράμματος), στις 5.30μμ θα ξεκινήσει το πρώτο απογευματινό αγώνισμα (μήκος γυναικών), θ’ ακολουθήσει η επίσημη τελετή έναρξης και οι αγώνες προβλέπεται να ολοκληρωθούν περίπου στις 8μμ, με τα 400μ γυναικών. * Το μίτινγκ “Βενιζέλεια-Χανιά 2019” προήλθε από τη συνένωση δυο μεγάλων διοργανώσεων στίβου που διεξάγονταν μέχρι και πέρυσι στην πόλη μας, δηλαδή τα ιστορικά “Βενιζέλεια” και τ’ ανερχόμενα “Χανιά”. Το διοργανώνουν οι ΣΕΓΑΣ, Α.Ο. Κύδων και Γ.Σ. Ελευθέριος Βενιζέλος, συνδιοργανωτές είναι οι Περιφέρεια Κρήτης/Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, Δήμος Χανίων και Δήμος Πλατανιά, ενώ την υποστήριξή τους προσφέρουν και πολλοί άλλοι φορείς. Πληροφορίες σχετικά με τη διοργάνωση δημοσιεύονται στην επίσημη ιστοσελίδα της, στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.venizeleia-chania.gr.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες