Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου, 2021

Οι βασικοί πυλώνες που θα κινηθεί η Mazda μέχρι το 2030

Η Mazda έχει δεσμευτεί μέχρι το 2050, να μειώσει δραστικά τις εκπομπές άνθρακα, στοχεύοντας να είναι ουδέτερη σε όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων της. Η ηλεκτροκίνηση των οχημάτων θα είναι ένας σημαντικός παράγοντας. Ωστόσο η Mazda πιστεύει ότι ο κινητήρας εσωτερικής καύσεως θα εξακολουθεί να εφοδιάζει τη συντριπτική πλειοψηφία των αυτοκινήτων και για τα επόμενα χρόνια, η πλήρης ηλεκτροκίνηση μπορεί να είναι μόνο μία πτυχή της βιώσιμης στρατηγικής ηλεκτροκίνησης. Ένας άλλος σημαντικός πυλώνας θα είναι η βελτίωση της αποδοτικότητας και της απόδοσης των κινητήρων εσωτερικής καύσης, μέσω της βελτίωσης απόδοσης της καύσης και των φιλικών προς το περιβάλλον καυσίμων όπως τα e-καύσιμα.

Ως εκ τούτου, η Mazda έχει δεσμευτεί να εξηλεκτρίσει, έως το 2030, πλήρως ή εν μέρει, όλα τα νέα της μοντέλα, παρέχοντας μια τεράστια γκάμα διαφορετικών λύσεων για όλες τις ατομικές απαιτήσεις μετακίνησης και τις κατά τόπους συνθήκες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα υβριδικά ηλεκτροκίνητα μοντέλα θα αποτελούν το 75% της παραγωγής της Mazda έως το 2030, ενώ τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα οχήματα με μπαταρία, θα αποτελούν το υπόλοιπο 25%.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα