Σάββατο, 25 Σεπτεμβρίου, 2021

Οι σπηλαιώσεις στο Ενετικό Λιμάνι δεν μπορούν να περιμένουν!

Το θέμα των σκιαδίων στο Ενετικό Λιμάνι συζήτησαν το Σάββατο δημοτική αρχή και επαγγελματίες του λιμανιού. Σημαντικό το θέμα, απασχολεί εδώ και χρόνια τα Χανιά με τη μια μελέτη να διαδέχεται την άλλη, το κράτος και τους φορολογούμενους πολίτες να πληρώνουν για αυτές και τα πράγματα να παραμένουν… ως έχουν.

Την ίδια στιγμή εδώ και μια 5ετία υπάρχει μία μελέτη που έγινε από τη “Σύγχρονη Ναυτική Εκπαίδευση Α.Ε.” για λογαριασμό του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου, στην οποία καταγράφονται 59 σπηλαιώσεις μέσα στο λιμάνι (σ.σ. σχετικό δημοσίευμα στα “Χ.Ν.” της Παρασκευής), ορισμένες εκ των οποίων ήταν πολύ επικίνδυνες τότε -το 2014 όταν έγινε η καταγραφή τους- πόσο μάλλον σήμερα!

Αυτό το ζήτημα επιβάλλεται να απασχολήσει άμεσα τους τοπικούς φορείς, γιατί πώς θα μιλάμε για σκιάδια και τραπεζοκαθίσματα όταν είναι υπαρκτός ο κίνδυνος σε μια πρώτη σοβαρή καταιγίδα να καταρρεύσει ένα τμήμα της ακτογραμμής του λιμανιού!

1 Comment

  1. νούμερο 1 προτεραιότητα θα έπρεπε να είναι. μπράβο για το άρθρο. να μην ξαναδουμε καταστάσεις κουμ καπι που από τύχη δεν έχουμε θρηνήσει θύματα.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες