Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2023

Οι πολίτες θα κρίνουν

Κεντρική θέση στην προεκλογική περίοδο που διανύουμε συνεχίζουν να κατέχουν τα περιεχόμενα των οικονομικών προγραμμάτων των κομμάτων και τα μέτρα που προτείνουν σχετικά με τη φορολογία και την αντιμετώπιση της ακρίβειας.
Ζητήματα, άλλωστε, που απασχολούν κατά κύριο λόγο τους πολίτες, η οποίοι τα τελευταία χρόνια έχουν “ταλαιπωρηθεί” με τις οικονομικές κρίσεις και τα μνημόνια που έχουν βιώσει.
Ως εκ τούτου, η πορεία της ελληνικής οικονομίας, είναι εύλογο να απασχολεί μεγάλο μέρος του εκλογικού σώματος, αποτελώντας “πυξίδα” στις επιλογές των ψηφοφόρων και στη νέα εκλογική διαδικασία της 25ης Ιουνίου.
Η εφαρμογή ρεαλιστικής οικονομικής πολιτικής εντός των επιτρεπόμενων δημοσιονομικών ορίων, η αντιμετώπιση του πληθωρισμού και η άσκηση κοινωνικής πολιτικής με κοινωνικές παροχές στις δύσκολες συγκυρίες, με στόχο την βελτίωση της ποιότητας ζωής, είναι τα θέματα γύρω από τα οποία περιστρέφεται το ενδιαφέρον της κοινωνίας.
Τα αποτελέσματα των εκλογών της 21ης Μαΐου, “έδειξαν” την επιθυμία της κοινωνίας για συνέχιση -ως κυβέρνησης- του οικονομικού – κοινωνικού προγράμματος της Ν.Δ.
Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου οι κάλπες είναι “άδειες”. Οι πολίτες ακούν και κρίνουν πολιτικά προγράμματα. Το αποτέλεσμα… θα δείξει.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα