Σάββατο, 31 Ιουλίου, 2021

Όχι στις «γουρούνες» λένε οι ξενοδόχοι των Χανίων

Την έντονη αντίθεση της στα τετράτροχα οχήματα (γουρούνες) εκφράζει η Ένωση ξενοδόχων των Χανίων με αφορμή την άδεια κυκλοφορίας που ζητούν επαγγελματίες του τουρισμού.

Μεταξύ άλλων σε επιστολή τους προς τους Δημάρχους Νομού Χανίων αναφέρουν «πληροφορηθήκαμε ότι κάποιοι «επαγγελματίες» που γενικά δραστηριοποιούνται στον τουρισμό, ζητούν άδειες για την κυκλοφορία τετράτροχων οχημάτων ( γουρούνες )». Επιπλέον, τονίζουν ότι η Ένωση θεωρεί «απαράδεκτη, αντιεπαγγελματική και αντιτουριστική την πιθανή έκδοση αδειών αυτών των οχημάτων , δεδομένου ότι άμεσα θα προκύψουν σοβαρότατα προβλήματα τάξης, ασφάλειας και ηχορύπανσης». Υπογραμμίζουν επίσης ότι είναι τα επόμενα χρόνια «φιλοδοξούμε, ο Νομός Χανίων, να αποτελέσει παράδειγμα τουριστικής ανάπτυξης σε όλη την Ελλάδα, παρακαλούμε να μην προχωρήσετε στην έκδοση αυτών των αδειών για τους λόγους τους οποίους προαναφέραμε».
Τέλος, σημειώνουν ότι βασική αγορά-στόχος του Νομού είναι οι οικογένειες «αγορά που είναι διαμετρικά αντίθετη με νέους οι οποίοι απολαμβάνουν την ηχορύπανση και το ποτό.
Μία επίσκεψη σε περιοχές όπου ανθούν αυτού του είδους τα οχήματα μπορεί να πείσει τον οποιονδήποτε για του λόγου το αληθές».

1 Comment

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες