Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου, 2022

“Οχι” στην παραχώρηση του “Δασκαλογιάννης” από το δημοτικό συμβούλιο Σφακίων

Την έντονη αντίθεσή του στην παραχώρηση του αεροδρομίου “Δασκαλογιάννης” εκφράζει με ψήφισμά του το δημοτικό συμβούλιο Σφακίων.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, την Κυριακή «κατά τη διάρκεια του Δημοτικού συμβουλίου Σφακίων πραγματοποιήθηκε ενημέρωση από εκπροσώπους της Ανοιχτής πρωτοβουλίας ενάντια στην εκχώρηση του Αεροδρομίου “Δασκαλογιάννης” των Χανίων.
Το θέμα εντάχτηκε στην ημερήσια διάταξη προς ψήφιση. Ομόφωνα το Δ.Σ. αποφάσισε να συνεχίσει να στηρίζει την προσφυγή που έχει κατατεθεί από φορείς και συλλογικότητες, κατά την παραχώρησης του αεροδρομίου Δασκαλογιάννης και να συμμετέχει στην προγραμματισμένη εκδήλωση της Δευτέρας 30 Ιανουαρίου ώρα 19:00 στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων. Καλεί τους δημότες Σφακίων να στηρίξουν ενεργά τον αγώνα κατά της εκχώρησης του αεροδρομίου Χανίων που φέρει το όνομα του Σφακιανού Εθνομάρτυρα Ιωάννη Βλάχου Δασκαλογιάννη».
ΣΤΟ ΕΒΕ ΧΑΝΙΩΝ
Στο μεταξύ, όπως προαναφέρθηκε, ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση διοργανώνει την Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, στις 7 το απόγευμα η Ανοιχτή Πρωτοβουλία Πολιτών ενάντια στην εκχώρηση του αεροδρομίου των Χανίων, στο Εμποροβιομηχανικό Επιμελητήριο Χανίων με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας Βασίλη Αλεβιζόπουλο.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα