Πέμπτη, 27 Ιανουαρίου, 2022

Όχι που θα γλίτωνε το ρολόι…

Λίγα 24ωρα πέρασαν από την απομάκρυνση των σκαλωσιών από το ρολόι του Δημοτικού Κήπου μέχρι να “χτυπήσουν” ξανά οι… αναίσθητοι.
Ο λόγος γι’ αυτούς που θεώρησαν σκόπιμο να σπεύσουν να μουτζουρώσουν το κτήριο – σύμβολο της πόλης, λίγες μέρες μετά την ολοκλήρωση των πολύμηνων εργασιών συντήρησής του.
Δεν είναι ούτε το πρώτο, ούτε το τελευταίο μνημείο που αντιμετωπίζεται με τέτοια ασέβεια στα Χανιά. Χρόνιο πρόβλημα, το οποίο πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Lockdown στα Χανιά και οι δημοσιογράφοι των “Χ.ν.” καταγράφουν καθημερινά τα σπουδαιότερα γεγονότα της τοπικής – και όχι μόνον – επικαιρότητας, στο “Ημερολόγιο καραντίνας.

1 Comment

  1. Λάθος. Η συγκεκριμένη γκράφιτι υπογραφή ASK έχει σχεδιαστεί εδώ και πάνω από 3 χρόνια στο σημείο εκείνο, υπάρχουν παλιές φωτογραφίες που την περιλαμβάνουν. Ο συγκεκριμένος σχεδιαστής γκράφιτι σταμάτησε τη δράση του μετά τη Δίκη στις 19 Ιουνίου 2017 με κατηγορούμενους αρκετούς γκραφιτάδες των Χανίων, ένας από τους οποίους ήταν και ο ASK. Απλά δεν καθαρίστηκε σωστά το συγκεκριμένο σημείο στο ιστορικό αυτό κτήριο της πόλης μας. Πιστεύω θα το καθαρίσουν άμεσα τώρα που το αναδείξατε ως θέμα.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα