Σάββατο, 16 Οκτωβρίου, 2021

«Ο Βασιλιάς των ονείρων» – Παραμύθι

Το Σάββατο βράδυ, 17-12-2016 είχα κι εγώ τη χαρά να παρακολουθήσω τη θεατρική παράσταση “Ο Βασιλιάς των Ονείρων” στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Χανίων. Έργο της Ευδοκίας Σκορδαλά – Κακατσάκη.

Την παράσταση παρουσίασε ο καταξιωμένος Σύλλογος “Φίλων Θεάτρου Χανίων”. Η είσοδος ήταν με κοινωνικό εισιτήριο για την ενίσχυση του κοινωνικού παντοπωλείου της Αντιπεριφέρειας Χανίων και του Κοινωνικού Φαρμακείου Αλληλεγγύης Χανίων. Για το έργο αυτό της Ευδοκίας Σκορδαλά – Κακατσάκη και την όλη επιτυχία της παράστασης γράψανε και είπανε άλλοι πιο αρμόδιοι από εμένα. Εγώ θα αρκεστώ να πω ένα πολύ – πολύ μεγάλο ΕΥΓΕ σε όσους συνέβαλαν να γίνει η παράσταση αυτή ως και σε όλους τους συντελεστές του θεατρικού αυτού έργου.

Τελειώνοντας, ας μου επιτραπεί να κλείσω το σημείωμά μου αυτό, με τους παρακάτω ταπεινούς μου στίχους, αφιερωμένους στην καλή μας συγγραφέα του έργου κα Ευδοκία: «Το πνεύμα σου μετάδωσες και πάλι στην ψυχή μας, να ρίχνει φως πνευματικό για πάντα στη ζωή μας».

Και για τους καλούς μας ηθοποιούς και λοιπούς της παράστασης, επηρεασμένος και από άλλες τους εμφανίσεις θα πω: «Θαρρώ πως μας χαρίσετε, τ’ όνειρο τση ζωής σας και μας γεμίζετε χαρές κι αγάπες τση ψυχής σας».

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες