Τρίτη, 18 Ιανουαρίου, 2022

Ο Τσακαλώτος και τα χανιώτικα καλτσούνια

Στο Ηράκλειο πήγε αλλά τα Χανιά προτίμησε. Ο λόγος για τον υπουργό Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτο, ο οποίος έδειξε ιδιαίτερη προτίμηση στα χανιώτικα καλτσούνια.
IMG-3869Επισκεπτόμενος το υποκατάστημα της Τράπεζας Χανίων στη Λεωφόρο Κνωσσού, ο κ. Τσακαλώτος συναντήθηκε με τον πρόεδρο του Δ.Σ. Μιχάλη Μαρακάκη και από το τραπέζι της συνάντησης δεν θα μπορούσε να λείπει το κέρασμα (φωτ.1). Καλτσούνια και τσικουδιά, με τον υπουργό να σχολιάζει στον πρόεδρο της Τράπεζας: «Δεν θέλω να μπω στα χωράφια του Ηρακλείου και των Χανίων, αλλά αυτά εδώ τα καλτσούνια είναι πολύ καλύτερα από αυτά που με κέρασε πριν ο περιφερειάχης. Αρα έχω να πω ότι τα Χανιά κερδίζουν. Ελπίζω βέβαια να μη γίνω τώρα persona non grata για τους Ηρακλειώτες επειδή είπα αυτό».
Ο υπουργός διατήρησε την καλή του διάθεση και όταν ο κ. Μαρακάκης του προσέφερε ένα λεύκωμα με φωτογραφίες από την Κρήτη (φωτ. 2), ρώτησε τον πρόεδρο αν μέσα έχει φωτογραφίες από όλο το νησί. Ακούγοντας τη θετική απάντηση του κ. Μαρακάκη, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος σχολίασε: «Αρα λοιπόν υπάρχουν φωτογραφίες από όλα τα μέρη ανεξάρτητα αν έχουν καλά καλτσούνια ή όχι»…

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα