Σάββατο, 10 Δεκεμβρίου, 2022

Ο Συνάνθρωπος επιβράβευσε τους μαθητές στο 2ο ΕΠΑΛ Χανίων

 

»Για τη συμμετοχή τους σε δράσεις στήριξης του έργου του

Μήνυμα αλληλεγγύης και ανθρωπιάς έχουν στείλει τα παιδιά του 2ου ΕΠΑΛ Χανίων που μέσα από δράσεις τους, παρείχαν στήριξη στο έργο της ομάδας: “Συνάνθρωπος”.
Μέσα από το πρόγραμμα: “Ζώνες Δημιουργικής Απασχόλησης” σε συνεργασία με το Εσπερινό ΕΠΑΛ Πλατανιά, συγκέντρωσαν χρήματα τα οποία θα διατεθούν μεταξύ άλλων και για την ολοκλήρωση της αίθουσας αισθητηριακής ολοκλήρωσης του Ειδικού Σχολείου στο Ακρωτήρι.
Η ομάδα “Συνάνθρωπος” δεν ξέχασε την προσφορά των μαθητών τους οποίους επιβράβευσε σε χθεσινή εκδήλωση σε αίθουσα του 2ου ΕΠΑΛ και παράλληλα τους ενημέρωσε για το σύνολο των δραστηριοτήτων της από την ίδρυσή της.
Από τον “Συνάνθρωπο” βρέθηκε στο σχολείο το μέλος του Δ.Σ. Κώστας Νικολαντωνάκης, ο οποίος μιλώντας στα “Χ.ν.” εξήγησε ότι «δείξαμε το έργο του Συνάνθρωπου από την ημέρα που ιδρύθηκε μέχρι τώρα και επειδή τα παιδιά του σχολείου βοηθάνε τον Συνάνθρωπο, ήρθαμε να τους πούμε ένα ευχαριστώ και ένα μπράβο. Τα έσοδα από τα γούρια και τις λαμπάδες που διαθέσαμε, Χριστούγεννα και Πάσχα, πάνε στο πολυδιάστατο έργο του Συνανθρώπου: Για οικογένειες που δεν που έχουν ανάγκες, για το μεγάλο μας έργο που είναι το πάρκο συνύπαρξης ατόμων με αναπηρίες με τυπικά παιδιά στις Στέρνες και για την ολοκλήρωση της αίθουσας αισθητηριακής ολοκλήρωσης του 2ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου».
Από το 2ο ΕΠΑΛ Χανίων η εκπαιδευτικός Ελένη Κοτσάκη μας είπε ότι συμμετέχει στο πρόγραμμα μαζί με άλλες δύο συναδέλφισσές της και πρόσθεσε: «Σε συνεργασία με το Εσπερινό του Πλατανιά, έχουμε κάνει δράσεις, οραματιζόμενοι ότι θα βοηθήσουμε στη δημιουργία και τον εξοπλισμό της αίθουσας αισθητηριακής ολοκλήρωσης στο Ειδικό Σχολείο στο Ακρωτήρι. Κάναμε δύο δράσεις σε συνεργασία με τον Σύλλογο Αστρονομίας και ένα μπαζάρ τις παραμονές των Χριστουγέννων». Η ίδια πρόσθεσε ότι «ο διευθυντής του 2ου ΕΠΑΛ, Θοδωρής Ψαράκης, είναι ανοιχτός και θέλει να να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά του σχολείου, ως αυριανούς ενεργούς πολίτες, με συναίσθηση και στήριξη στην κοινωνία».

 


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα